Wpis z mikrobloga

#tibia Mireczki kochane, cos dla MSa na PG 200lvl+ (kasa nie gra roli) polecacie? Szukalem roznych opcji ale jakos wszystko juz sie zestarzalo i podejrzewam ze sa lepsze miejscowki albo slabo mi te szukanie idzie...
  • 15
@WhiteRower: @Valthar: @Anmo: Dzięki za porady. Wyciągam ok 2kk/h aktualnie bez zadnej spiny i ryzyka padniecia na spocie i sie zastanawialem czy cos wiecej ugram czy na razie zostaje mi młócenie tego samego w koło. Co do TH na razie z tego co probowalem wychodzilo mi to samo co solo odnosnie expa tyle ze przy mniejszym waste (co nie jest problemem). Milego expa!
@Valthar: siedzialem na lycantrophres w Edron cave, jak sobie optymalizowalem traske to stabilne 2kk/h z peakami 2,2 bez xp boosta na premium stamince :p nie ma zadnych trikow niestety ://
@Valthar: Tylko juz #!$%@? dostaje z siedzeniem tam i jakiekolwiek wyjscie gdzie indziej / TH to jak zbawienie... tylko juz nie chce mi sie z MSa rezygnowac bo milo mi sie gra mimo wszystko i tak mam nadzieje ze to kwestia doexpienia do jakiegos 300lvl moze troche 300+ i bedzie ciekawiej :D