@anonymous_derp: I prawidłowo! Mało kto wie, ze kury są mięsożerne (robaki) a jedzą to co jedzą (ziarno), bo nie mają wyboru. Kura jak ma wybór to zawsze najpierw opędzluje robala a potem jakieś ziarna czy coś. Jak Ci się chce to możesz zrobić dla kur małą fabrykę mięsa. Bierzesz jakiś pojemnik, na przykład wiadro i robisz przy
@anonymous_derp: czekałem aż #!$%@? któregoś żywcem (ʘ‿ʘ) Tak serio to nawet miałem pisać w którymś poprzednim wpisie gdzie również było mięso z jajecznicą, że brakuje jajka gotowanego a tutaj dzisiaj jest idealnie (。◕‿‿◕。)
Do czarnolistowania: #69762700e1624c438ad6d2981e4698a7
#bederzigol #keto #gotujzwykopem #carnivore #zerocarb #dietakarniwora #jedzenie #jedzzwykopem
@ZohanTSW: https://pl.catholiccarnivore.cc/o-mnie/efekty/
Powinienem dopisać "Ilość pytań o efekty diety: Znacznie zwiększona". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@anonymous_derp: I prawidłowo! Mało kto wie, ze kury są mięsożerne (robaki) a jedzą to co jedzą (ziarno), bo nie mają wyboru. Kura jak ma wybór to zawsze najpierw opędzluje robala a potem jakieś ziarna czy coś.
Jak Ci się chce to możesz zrobić dla kur małą fabrykę mięsa. Bierzesz jakiś pojemnik, na przykład wiadro i robisz przy
Tak serio to nawet miałem pisać w którymś poprzednim wpisie gdzie również było mięso z jajecznicą, że brakuje jajka gotowanego a tutaj dzisiaj jest idealnie (。◕‿‿◕。)
Tak.
Jak
@arczer: Wołowina jest dla mnie.
Komentarz usunięty przez autora