Wpis z mikrobloga

Ja mam taką tylko Phillipsa i często używam. Fakt jest to miniaturowy piekarnik z termoobiegiem ale ja mam w domu zwykły gazowy i dlatego sobie chwalę tą frytkownice ale trzeba od razu przyznać, że frytki i inne rzeczy nie smakują tak jak z tłuszczu. ?No i trzeba kupować takie które są do piekarnika i są już wstępnie podsmażone. Poza frytkami używałem jej do:
1. Kiełbasy
2. Onion ringsów ( bez tłuszczu ich
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kodishu: Mam ta z cyfrowym wyświetlaczem z Lidla, używam prawie codziennie: frytki z surowych ziemniaków, skrzydełka albo pałki z kurczaka, ryba i pierś z kurczaka. Jakieś parowki w cieście francuskim, rogaliki z marmoladą odgrzewanie pizzy domowej, tosty i zapiekanki. Używamy do przygotowywania potraw dla dwóch osób, dla więcej osób może być problem bo urządzenie nie jest duże.