Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@qualin: która wersja ?? St line czy viniale ?? Doszedłeś do tego jak zrobić by zawsze odpalał się na trybie sport
  • Odpowiedz
  • 0
@Allek: STLine X. Rozmawiałem z gościem co ogarnia soft w fordach i się podobno nie da. Myślę, że pewnie jest opcja, ale trzebaby głęboko dłubać forscanem. Wiem na pewno, że można też włączyć centrowanie na pasie ruchu, które normalnie dostępne jest tylko w automacie, a manual ma tylko utrzymanie na pasie ruchu ;)
qualin - @Allek: STLine X. Rozmawiałem z gościem co ogarnia soft w fordach i się podo...

źródło: comment_1611393756Nx22v03rnJgI3ncKGIAtbQ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Allek: był patent z jakąś aplikacją, ale już chyba nie działa. Znaczy się YouTube uruchomisz, ale filmów nie da się odpalić.
  • Odpowiedz
  • 0
@Allek: u mnie nie (może adaptacyjne są szczelniejsze), ale podobno będzie akcja serwisowa i będą wymieniać parujące reflektory i lampy. Tak samo dużo kug ma braki w wyposażeniu i ford ma wypłacać rekompensaty. Ostatnio wyszło też, że był błąd w specyfikacji (w cennikach i konfiguratorze) i np stline nie posiada doświetlania zakrętów w standardzie. Ludzie mają w umowach wpisane, że jest, a tak naprawdę nie ma. Też mają jakieś rekompensaty
  • Odpowiedz
  • 0
@qualin: ogólnie to jak zapytałem o elektroniczne zegary to nikt nie potrafił powiedzieć od tego to zależy czy od wersji czy pakietu itp
  • Odpowiedz
  • 0
@Allek: to masz szczęście, że masz bo w zwykłym stline nie powinno ich być. Generalnie jest b----l z wyposażeniem. Kolega pracujący w salonie mówił, że się cieszy, że mi sprzedał kompletne auto. Często np nie ma gniazdka 230v s tyłu, właśnie tego doświetlania. Są też problemy z głośnikami przednimi.
  • Odpowiedz
  • 0
@Allek: znajomy właśnie dostał potwierdzenie z ford polska, że zwykle stline nie ma doświetlania zakrętów i nie może mieć. Zaproponowali mi rekompensate. Ma sobie wybrać coś z katalogu akcesoriów forda za mniej więcej równowartość dwóch felg wiec jakieś 1500-2000 zl
  • Odpowiedz
  • 0
@qualin: sprawdź działanie czujnika deszczu bo dziś na trasie wg mnie nie działał też widzę że powinien mieć doświetlanie zakrętów podobno w oprogramowaniu da się włączyć. Mnie jeszcze wkurza duże opóźnienie dźwięku w przesyle po bt
  • Odpowiedz