Aktywne Wpisy
Ketoprofen +7
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
MMMMMMMMMMM +208
#nostalgia #gimbynieznajo #boomer #30plusclub #wykop30plus #wykop30club
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
I windowsa 10 mam oczywiście legalnego, tzn 7 miałem legalną i za darmo zrobiłem update.
Po wpisaniu slmgr.vbs /dlv teraz komputer mi mówi że mam jeszcze 45 dni zanim wygaśnie
Mogę jakoś rozwiązać ten problem bez kupna nowego klucza? Mój cel to windows zainstalowany na nowym dysku.
#windows #windows10 #microsoft
@MrAndy: Też mi się tak wydaje. Że poprzedni klucz jest w biosie z tamtej płyty głównej. To muszę kupić nowy klucz?
@MrAndy: Nie rozumiem. To czemu jest napisane że mi wygaśnie? Wtedy się nic nie stanie. Mam home.
@MrAndy: To może niejasno wyjaśniłem. To tak 8 lat temu został zainstalowany na komputerze numer 1 legalny windows 7. Potem zrobiłem update do 10. Mniej więcej 2 miesiące temu kupiłem nowy komputer, bez systemu, wyciągnąłem dysk z komputera 1 i włożyłem do nowego komputera, dysk z systemem.
@MrAndy: No ale to nadal bym potrzebował klucza nie?
@MrAndy: I co wtedy? Nic? Wybacz ale nie rozumiem.
@MrAndy: Czyli jak mi te 45 dni się skończą to też w sumie nic?
Dysk który wyjąłeś z poprzedniego kompa miał oryginalny system Windows OEM. Gdybyś chciał przenieść system z komputera A na komputer B to musiałbyś mieć wersję BOX (jeśli mówimy o legalności zgodnie z licencją).
Wkładając dysk z komputera A do komputera B system zweryfikował, że konfiguracja się zmieniła w związku z czym licencja dotychczasowa
Ciężko powiedzieć bo dokładnie nie wiem co to za wersja była a dodatkowo pisałeś, że usunąłeś znak wodny jakąś sztuczką - tu też nie wiem co to było. W przypadku Home i Pro nie ma żadnego okresu 45 dni.
@MrAndy: https://www.youtube.com/watch?v=xKoz-M_dKkA&ab_channel=TechGamePC , godzinę temu wpisałem ponownie ten klucz i przedłużyło mi do tych 45 z 30.
I tak potrzebuje na nowo zainstalować to chyba po prostu kupię jakiś tani klucz( ͡° ʖ̯ ͡°)
@MrAndy: Znak zniknął? Zniknął( ͡° ͜ʖ ͡°)!
To co ja właściwie zrobiłem? Jak windows nadal dni odlicza?
@MrAndy: A taki system pozwoli mi go reinstalować?