Wpis z mikrobloga

Pamiętacie jak było losowanie grup kwalifikacyjnych MŚ? Wtedy Boniek powiedział "mejwenom", że teoretycznie nie ma wpływu na terminarz ale wiadomo jak jest. "Mejweni" wtedy byli przekonani, że NA PEWNO przed euro nie będzie meczów z silnymi drużynami xDD
Teraz Boniek im powiedział, że NA PEWNO jutro nie będzie przedstawiony nowy selekcjoner, a ci mu wierzą w 100% xD
Tak najlepsze było, jak Stanoooski zrobił rozpiskę Polski na MŚ xDD

Tak naprawdę tylko Kowal (co dziwne) podszedł do tego z chłodną głową i stwierdził, że Boniek na pewno już kogoś ma wybranego od dawna i to, że mówi, że w czwartek nie będzie nikogo przedstawiał, to nie znaczy, że tak musi być.

Szkoda, że w polskiej piłce jest tak mało merytorycznych dziennikarzy jak np. Ćwiąkała, Rokuszewski i ostatnio mocno na + zaskoczył mnie Białek.
#kanalsportowy #weszlo #reprezentacja #pilkanozna #mecz
M.....r - Pamiętacie jak było losowanie grup kwalifikacyjnych MŚ? Wtedy Boniek powied...

źródło: comment_16111659374b4xncvmVyHmeC7lMYjWQC.jpg

Pobierz

Boniek przedstawi jutro nowego selekcjonera?

• TAK 68.5% (235)
  • NIE 31.5% (108)

Oddanych głosów: 343

• 7
@Mikstolar: Nie wiadomo, czy przedstawi , ale prawie napewno już ma wybranego i dogadanego. Ja myśle, że jutro zrobi konferencja pożegnania z Brzęczkiem, a w przyszłym tygodniu - pewnie na początku - przedstawi nowego.

ostatnio mocno na + zaskoczył mnie Białek.

Białek od zawsze jest merytoryczny, tylko niestety często, np. jak przy spotkaniu z Bońkiem brakuje mu jajec, żeby swoje argumenty stawiać twardo. Różnice między Ligą Minus/Weszłopolskimi, gdzie jest w środowisku
@Digga_Radikal: W jaki sposób manipuluje faktami? W jednej i drugiej sytuacji Boniek im coś powiedział, a oni biorą to za pewnik.
Trzeba mieć też z tyłu głowy, że Borek należy do jednej z komisji PZPNu, więc to co powie "prezes" jest święte i koniec. Nie bierze pod uwagę innych wariantów.
Szkoda, że w polskiej piłce jest tak mało merytorycznych dziennikarzy jak np. Ćwiąkała, Rokuszewski i ostatnio mocno na + zaskoczył mnie Białek.

@Mikstolar: A oni kogoś trenowali lub grali profesjonalnie w piłkę nożną? Merytoryczny to jest Gmoch. Ich zdanie jest tyle warte co wujka Mietka po 0,7.