Wpis z mikrobloga

Gnije trochę z ludzików na studiach. Mam taka niby koleżankę która jedzie na samych piątkach, ok spoko no ma talent i ma czas ten talent rozwijać.

W każdym razie za każdym razem jak przychodzi do konfrontacji na publicznym forum ona ma zawsze PJONTKI, pracodawcy się z nia KONTAKTUJO. No fajen.

Ale trochę kisne jak kiedyś napisała ze dostała piątkę a mi na privie powiedziała ze nie jednak ze czwórka tylko i jest zła bo #!$%@? ja na ilości slow.

No dobra XD Wiec mieliśmy oguem taka prezke dla wszystkich ludzi z ostatniego roku na ocenę, a pracodawcy i ludzie z branży chodzili sobie po zoomie i zaglądali pogadać prywatnie.

Wiec przyszło co do czego na forum publicznym kierunku ktoś spytał czy oni serio wchodzą na zoomy ludzi i gadają bo nich nikt nie przyszedł. A ta NOOO TAAK JUŻ Z DWOMA GADAŁAM

A potem w rozmowie z nia na privie się okazało ze tak serio to jedna i to osoba która ona już w sumie znała bo była gościem na wykładzie i gadali na linkedinie XD

A teraz pytanie - po co tak robić? XD jak nie ma się czym chwalić (albo nie wiem, nie chce się gorzej wypaść od innych) to po co gębę otwierać.

Lubię ja, jest dobra koleżanka i szanuje ze ma talent bo ma, ale no kurde XD po co kłamać wszem i wobec ze jest się perfekcyjnym?
  • 3