Aktywne Wpisy
belfegorrrr +1126
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
gymw8nhnzd +190
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
@plkd zmierzasz w zla strone od jakiegos czasu w moim odczuciu, chyba ze Twoim targetem sa spocone 12-letnie macki to rozumiem, hajs ma sie zgadzac, a cala reszta nie jest wazna
dzisiaj odpalilem filmik z ciekawosci po tym jak uslyszalem jak Ci poszlo w LW, ale z filmiku tego sie nie dowiedzialem, kolejny argument, ze mialem racje przestajac ogladac Twoje filmiki
szkoda, ze na polskim yt wiekszosc jutuberow zmierza w kierunku kamykowo-liskowym czyli gimb-targetu
#fut
@iti1986: co do yt to wystarczy spojrzeć jaki content się najlepiej w tych czasach sprzedaje, i w jakie roczniki celują dzisiejsi twórcy, bo w końcu z tego żyją. No i o ile rocznik w Twoim nicku nie jest przypadkowy, to chyba jasne, że nie w tą grupę wiekową celują ( ͡° ͜
generalnie fajnie sie to ogladalo do pewnego czasu, coraz bardziej zaczynal mnie razic brak dystansu, branie wszystkiego na serio, a rtg to cos fajnego i pozadanego (chociaz nie tak jak gimb content, niestety) dla wielu osob, w tym mnie, ale doskonale rozumiem Twoje podejscie, ze
@Renden: u mnie to samo. Nie oglądam wszystkiego, ale jak już przeglądam jutuba to właśnie PLKD i bejot, łacha też widziałem kilka filmików i taki luźny ziomek. Z resztą jutuberow już gorzej, ale co kto lubi.
@iti1986: ja też już małolat nie jestem, dlatego nie liczę, że ktoś będzie robił content typowo pode mnie. Po prostu omijam tych, których nie trawie, polecam to samo,