Aktywne Wpisy
Malala7 +28
Dobra właśnie wróciłem z pierwszej "randki" w życiu. Na szczęscie joolka nie była żadnym catfishem. Na tinderze jakieś 7/10 a w realu bym jej dał uczciwe 6/10 - można powiedzieć że taka normalna dziewczyna a nie jakaś tam instagramowa księżniczka (co ważne bmi było też w normie). Przywitanie było dość nie zręczne bo nie wiedziałem czy mam dać przytulasa czy podać ręke ale koniec końców wyszedł jakiś dziwny przytulas. Właściwie od samego
Dziś bez tagu "szosa" bo to nie pora na ten typ roweru. Dziś wyprowadziłem mój nieco zapomniany rower (z powodu home office) na dojazdy do pracy. Focus Urban planet. W miarę wygodna geometria, Piasta planetarna alfine 8 + napęd na pasek karbonowy oraz z hamulcami tarczowymi hydro. Całość dopalniaja zimowe opony 40mm. Jeździło się w miarę spoko. Ale jakbym miał MTB z szerzy i oponami albo fat bike było by lepiej. Niestety nie można mieć wszystkiego...
#rowerowyrownik #rower
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
@perun79: Nie jeździłem na 11, na 8 czasami brakuje łagodniejszych przejść szczególnie na tych wyższych biegach np. jadąc pod wiatr przydałby się taki 6.5 a przy szybkiej jeździe 7.5. Z moją nogą na 8 biegu na płaskim to raczej w
@dybligliniaczek nie mam takich problemów. Może to