Wpis z mikrobloga

@diarrhoea: Prawda, tym bardziej że zielone są delikatnie mówiąc #!$%@?. Wcześniej miałem menta boldo od Kurupi i Cruz de Malta czerwoną, wypiłem ze smakiem także wziąłem więcej na testy :D
@WielebnaMaciorka: Co jest nie tak z Campesino? Wziąłem typowo na próbę, bo siedzą mi te mieszanki pt. "Menta limon". Jaką inna markę poleciłbyś jeśli chodzi o ten wariant ? Ważne żeby było czuć cytrynę nie tylko sama miętę :D
@pabloswd: Campesino ma bardzo nierówne produkty, wstrętna anyżowa odmiana czy też specyficzna mieszanka z żeń-szeniem. Spójrz na campesino cedron, ma werbenę, więc cytryna będzie bardziej wyczuwalna niż w przypadku menta-limon, gdzie to mięta będzie grała pierwsze skrzypce. Więcej nie kombinuj ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zamawiaj i potem będziesz myśleć co dalej.
Spoko, ale jak dla mnie kurupi sabor citrus tylko do terere. Ogolnie z kurupi najbardziej polecam menta y boldo, ale to juz piles :)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pabloswd: Taragui Marakuya to jedna z moim ulubionych smakowych. Inne smakowe to pic na wodę. Czasami ledwo da się wyczuc smak. Ja osobiście lubię miętowe (Pajarito Menta Limon, Pajarito Hierbas). Inne smakowe do mnie nie przemawiają.

Jeszcze CBSe Silueta w smaku była dobra ale przestałem korzystać z tej marki, z racji, że dla mnie są już za słabe