Aktywne Wpisy
raul7788 +289
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Jeśli ten wpis zbierze 206 plusów opisie całą historię wraz wyjaśnieniem każdego aspektu.
#fotowoltaika #kiciochpyta #poznan
Komentarz usunięty przez autora
@kigen jeden ze sprzedawców był z Columbusa i z nim była największa inba. Ogólnie odradzam, wysokie ceny i średnie podzespoły i przede wszystkim bardzo słaba obsługa klienta. Popatrz na opinię google tej firmy albo wpisz w google Columbus to ( ͡º ͜ʖ͡º)
Inny gość nie potrafił powiedzieć gdzie można zamontować falownik.
Wziąłem firmę z polecenia, ich handlowiec przez telefon w 10 minut odpowiedział na moje pytania na które nikt z tych co byli osobiście nie umiał odpowiedzieć i rozwiał pozostałe wątpliwości, a jak wysłałem o 20 zdjęcia dachu i rozdzielni to o 8 rano miałem
Rozmawiałem z gościem z jednej z firm, którą wymieniłeś, za instalacje wartą wtedy około 15 tys. zł, chcieli 30 tys. zł a z ich ofertą kredytu wychodziło z odsetkami około 50 tys. zł, do tego zastrzeżenie własności do czasu całkowitej spłaty+obowiązkowe udostępnienie im statystyk produkcji energii+zakup wskazanego przez nich ubezpieczenia paneli. Później się dowiedziałem, że oni już lecą na firmach zewnętrznych, które nawet nie wiedzą jak zamontować taką instalację.