Wpis z mikrobloga

Czyzby Daniel w koncu otwieral oczy?

Cynk od @tylkoczytam

Smerfik to nawet bedzie robil live jak bedzie w kiblu siedzial bo zakup kamery musi sie zwrocic.

,,#!$%@? ja #!$%@?, nagraj to! Ogolnie ja nie mam czasu na takie #!$%@? jak myslenie czy robie zle czy nie."
==============================================
Idz ty do ,,
mam talent" bo sam rozwalasz znajomosci ale to wina ,,spasionych dzieci z wykopu_" xD

#axeliocontent
Pobierz BananowyKochanek - Czyzby Daniel w koncu otwieral oczy?

Cynk od @tylkoczytam 

S...
źródło: comment_1610558175mgrlkmopmlEpVmeH9DwACX.jpg
  • 4
@WorkSzop: jeszcze to rozszczenie ,,kurla on mial mi podloge robic bo zaplacilem piniondzmi widzuf" Niech #!$%@? mu zaloza sprawe skoro on rzuca tekstami ,,zrobimy znieslawienie to typ bedzie mial cieplo w majtach" to teraz moga mu bardziej #!$%@?.

@tylkoczytam chyba sie nie obrazisz ;)

Tutaj tez ciekawe info jest. Czego sie dziwic po typie co nagrywa aby nagrywac ¯\_(ツ)_/¯
Pobierz BananowyKochanek - @WorkSzop: jeszcze to rozszczenie ,,kurla on mial mi podloge robic...
źródło: comment_1610560288DsjJSrXJzky5sgWEwRbrwT.jpg
@SanczoPansa89: ja po tym filmiku bym sie do ,,konesera nie spazlugow" przywalil

Najgorsze jest to, ze on swej sekcie bedzie gadal, ze on jest cacy ale wszyscy sie na niego uwzieli. Kij zeby tylko gadali ale lipa bedzie jak zaczna opgrozki slac itd.

Nie no kazdy jest be ale ,,brylant" co maluje sie jak baba i wyglada powoli jak ludzik Michelin to oczywiscie jest wporzo bo to
BananowyKochanek - @SanczoPansa89: ja po tym filmiku bym sie do ,,konesera nie spazlu...