Aktywne Wpisy
KapralWiaderny +287
Trzeba wiedzieć, że gdy idzie się na koncert gdzie frontmanem jest wokalista, którego chcą ruchać dupeczki, to zwiastuje spore problemy xD
Ok, więc jako, że jestem hardkorem to pod arenę w Gliwicach na koncert Bring Me The Horizon, wybrałem się z Anią już o 10. Gdzieś po 10 byliśmy pod areną, nieźle pizgało ale dało się wytrzymać. Poszliśmy pod bramę gdzie wpuszczają na płytę. Przy elewacji hali chroniły się skulone Juleczki pod
Ok, więc jako, że jestem hardkorem to pod arenę w Gliwicach na koncert Bring Me The Horizon, wybrałem się z Anią już o 10. Gdzieś po 10 byliśmy pod areną, nieźle pizgało ale dało się wytrzymać. Poszliśmy pod bramę gdzie wpuszczają na płytę. Przy elewacji hali chroniły się skulone Juleczki pod
Vidella +1
Chłopcy są jacyś nienormalni. Moja przyjaciółka ma (albo miała, aktualnie ciężko powiedzieć) chłopaka. Są ze sobą ponad rok. Parę tygodni temu mieli poważną kłótnie i "zerwali" ze sobą. W cudzysłowie, bo po jakimś tygodniu do siebie wrócili, zerwanie w emocjach. Moja przyjaciółka przez ten czas spotykała się z jednym chłopakiem no i przespali się ze sobą kilka razy.
Jakiś czas później (po paru tygodniach, tj wczoraj) wyszedł jakiś temat, że ten jej
Jakiś czas później (po paru tygodniach, tj wczoraj) wyszedł jakiś temat, że ten jej
Po naprawie modułu abs, wszystkie błędy z nim związane zniknęły a i działają poprawnie lecz radio (hu601) po naciśnięciu hamulca przeskakuje stacje radiowe, piosenki na płycie CD. Gdy utrzymywana jest jedna prędkość radio nie przerywa. Wymieniony został regulator napięcia lecz to nie on był przyczyną tego co robi radio. Czy ktoś ma jakiś pomysł jak zabrac się za to wszystko i od której strony podejść do tego? #mechanikasamochodowa #pytaniedoeksperta #samochody
Fakt, zniknie funkcja zmiany głośności w funkcji prędkości (taki feature ze radio miało się smao podgłaśniać wraz ze wzrotem prędkości). Najwyraźniej jedak jest z tą funkcją jakiś problem. W niektórych radiach samochodowych głośność była w EEPROMie zapisywana (aby po wyłaczeniu radia startować z tego samego poziomu) i po jakimś czasie ten eepromulegał zużyciu i działy się takie i inne cuda :)
Inny możliwy problem