Wpis z mikrobloga

Witam, zacząłem grać i spodobało mi się ;) Parę pytań mam. Zmarnowałem trochę złota na beczki frakcji i wiedźminów - radocha z otwierania ;)
1. Czy beczki neutralne bardziej się opłaca kupować ( karty, które będą działać we wszystkich frakcjach)?
2. Czy jak drzewko sezonowe zniknie (jeszcze 23 dni?) to zadania odblokowane w nim zostaną?
3. Kogo polecicie oglądać na Twitchu?
#gwint
  • 14
@boris-kislev obserwuje post, bo on też jest ciekaw odpowiedzi. Rob jedną frakcje i po prostu ucz się grać. Z biegiem czasu będziesz ogarniać, kiedy np. cisnąć w pierwszej turze, a kiedy szybko spasować, na długa trzecia. Ze streamerow do wymienionych nazw dorzuciłbym tryneta (bo gość bawi się różnorakimi taliami, a nie tylko metą), a z polskich xioniza.

Z manewrami istotnie możesz poczekać, teraz zamiast geraltow latają i tak yrdeny.
@boris-kislev kondzio na początku jak najbardziej ok z YouTube , żeby podłapać kwestie, które cie interesują i poznać mechaniki. Ale on nieczęsto gra i nie gra na pro ranku, a jak aspirujesz do niego, to z polskich lepiej xioniza i ewentualnie pawloexa.