@susuke15 jak mnie wkurzają takie zbiórki. Jeśli jej tak Bardzo zależy to niech spina poslady i sama zarobi. To sam jak słyszę o zbiórkach bo ktoś zbiera na komputer lub kupił starych samochodów i zbiera na renowację. Jak chcą to niech sobie sami zarobią. Jedynie na zbiórkę która mogę dać to takie w których ktoś potrzebuje operacji lub stracił cały dorobek życia np przez pożar.
@Lardor: @Dacir: W listopadzie zostawiłam wszystko w Polsce i ruszyłam do Ameryki Południowej. Plan był taki, że w niemal każdym kraju zostanę max 3 miesiące. Skoro zostawiła wszystko i ruszyla w podróż to po co wraca jednak? Według mnie to się wyklucza xD
@susuke15 kasę chciała na frajerach zarobić. Nie wiem kurczę wszystkie swoje marzenia które spełniłem też mnie trochę kosztowały i ani jednego nie robiłem zrzutki tylko spiołem poslady i spełniłem.
Bym ani zlotowki nie dal
https://zrzutka.pl/amrdnh
Ciekawe czy udało się wrócić ? Bo zrzutka z 2019 roku.
Skoro zostawiła wszystko i ruszyla w podróż to po co wraca jednak? Według mnie to się wyklucza xD
@DonTadeo: Ricardo nie jest stworzony do pracy, więc nawet bezrobotnym nie miał kiedy zostać.
źródło: comment_1610275081uM84BL7qNRpmaHFUnYx2mL.jpg
Pobierz