Wpis z mikrobloga

• 177
@susuke15 jak mnie wkurzają takie zbiórki. Jeśli jej tak Bardzo zależy to niech spina poslady i sama zarobi. To sam jak słyszę o zbiórkach bo ktoś zbiera na komputer lub kupił starych samochodów i zbiera na renowację. Jak chcą to niech sobie sami zarobią. Jedynie na zbiórkę która mogę dać to takie w których ktoś potrzebuje operacji lub stracił cały dorobek życia np przez pożar.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 33
@Lardor: @Dacir: W listopadzie zostawiłam wszystko w Polsce i ruszyłam do Ameryki Południowej. Plan był taki, że w niemal każdym kraju zostanę max 3 miesiące.
Skoro zostawiła wszystko i ruszyla w podróż to po co wraca jednak? Według mnie to się wyklucza xD
  • Odpowiedz
  • 8
@susuke15 kasę chciała na frajerach zarobić. Nie wiem kurczę wszystkie swoje marzenia które spełniłem też mnie trochę kosztowały i ani jednego nie robiłem zrzutki tylko spiołem poslady i spełniłem.
  • Odpowiedz
@susuke15: p0lki to jednak najtańsze kurtyzany, bo tu klient ma płacone. Chyba nie ma takiej drugiej narodowości, gdzie przez pęd do egzotyki różowe są w stanie utrzymywać partnera.
  • Odpowiedz
  • 12
@susuke15 żeby jeszcze dopłacać do dawania dupy to tak średnio xD
Ciekawe jak Ricardo będzie się w Polsce utrzymywał skoro niecałe 5k to jest jakaś mordercza kwota.
  • Odpowiedz