Aktywne Wpisy
_gabriel +52
Żyjemy w czasach, gdzie ku%$#stwo staje się czymś normalnym i pożądanym przez społeczeństwo. W historii świata jeszcze nie było takiej sytuacji, gdzie degeneracja była tak silnie promowana za pomocą mass mediów i pompowane były w to tak potężne pieniądze. W ciągu 10-15 lat normy tak się przesunęły, że prawdziwi, normalni ludzie nie potrafią się odnaleźć w obecnej rzeczywistości i popadają w nałogi oraz depresję.
Ateizm jest dość nowym i powszechnym zjawiskiem, wielokrotnie
Ateizm jest dość nowym i powszechnym zjawiskiem, wielokrotnie
Rabusek +86
#wroclaw #wynajem #nieruchomosci
Plac legionów może jest lepszym miejscem. Ale tutaj oferta jest też dużo lepsza.
A co z okolicą? Jest niebezpieczna? To w sumie prawie Ołbin
A może jedno i drugie? :D
Ceny podobne do poprzedniej lokalizacji. Zależy gdzie są dokładnie okna, jeżeli od strony Kromera to nie będzie słychać. Pamiętaj jednak, że to wyjazdowka z Wrocka i nie bez powodu zamontowali tam bariery dźwiękochłonne.
Raczej celowalbym w Różankę, też blisko do Odry, jest zielono i dojazd do centrum zajmie tyle samo co z Kromera.
Nienawidzę pisać o tym że jest głośno czy cicho bo ludzie przychodzą z różnych miejsc i dla jednego oaza spokoju może być dla drugiego wręcz nieznośnie głośnym miejscem.
W okolicy kręcą się podejrzane typy, szczególnie przy rzece na odcinku między mostami, ale raczej ludzi nie zaczepiają :p
@Mariusz_: @puexam: Wydaje mi się, że okna będą na ul.Żeleńskiego czyli bardziej na północny zachód. Czyli jednocześnie pociąg i ulica xD
No dobrze, ale co kierowało Tobą przy wyborze lokalizacji? Cena?
Ogólnie mam fajne mieszkanie też na Dąbie/Biskupinie, na wschód od Zoo. Miejsce fajne, jedynie cena trochę wysoka, ale mam dać znać dzisiaj i chyba je wezmę, bo nic lepszego nie znajdę.
@Mariusz_: Lokalizacja, cena i wyposażenie. Nie chcę też mieszkać w starym bloku. Mieszkałem w 3 i w każdym była masa problemów. Szukam czegoś do 2200 za całość
Szukam od kilku dni, jeśli miałbym kupować to szukałbym kilka miesięcy :D
@Corq: Wiesz. Nie każdy musi znać miasto i mieć chęci się przeprowadzać co pół roku.