Wpis z mikrobloga

Siema Mirasy i Mirabelki!

2021 wjechał ostro, podwyżki cukru, paliwa, szturm na Kapitol i zaginięcie samolotu, ogółem dzieje się, a nie minęło jeszcze 10 dni i kto wie, czy nie będziemy wspominać z rozrzewnieniem 2020. XD

Tak więc wychodząc z założenia, że jak nie wiem co zrobić, to jem żelka, bo może nie pomoże, ale nie zaszkodzi - biegnę Wam na ratunek z kodem rabatowym -10% na wszystko i wszystkich w sklepie Gusto - znany i lubiany WIRUS2137 XD

Jak już zdobyłem rabacikiem Waszą uwagę, to chciałbym też powiedzieć, że Wy macie moją kiedy wypełniacie ankiety po zakupie. (ʘʘ)
Na podstawie wielu opinii, które przekazujecie, rozwijamy cały czas produkty i staramy się dostosować do Waszych oczekiwań. Wiele osób zgłaszało, że smak żelków arbuzowych jest okej, ale mógłby być trochę mocniejszy - postanowiliśmy nieco zmodyfikować recepturę, dodać nieco wywaru z kremówki i tak oto powstanie nowa partia roboczo nazwana Arbuzowe+, spodziewajcie się ich niedługo w sklepie. Zastąpią dotychczasowe arbuzowe, także możecie śmiało zapisywać się na powiadomienie pod tym linkiem:
Arbuzowe w sklepie Gusto

Dodatkowo mamy kilka nowych smaków, również częściowo sugerowanych przez Was w ankietach, które puścimy do produkcji jeszcze w styczniu, mogę tylko zapowiedzieć przedpremierowo wjazd żółtych penisów o smaku kryptonim ANON. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Na razie tyle, ale to nie wszystko hyhy, także STAY TUNED i ŻELKOM

#gusto #slodycze #rabat
  • 2
  • Odpowiedz