Aktywne Wpisy
dom_perignon +470
Kadet20 +92
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
#konfederacja #usa #trump #twitter #facebook #cenzura
Komentarz usunięty przez autora
@AlgorytmPrima: XDDDD
@NijuGMD: To teraz Kuce będą miały dylemat: wspierać wolny rynek i znoszenie regulacji czy wspierać wolność słowa unijnymi procedurami ( ͡° ͜ʖ
Bo? Bo rozumiem co znaczy cena a co znaczy płacić? Gdyby metadane były opłata to musiałbyś je generować i to w odpowiedniej ilości a używanie serwisu miało by opisane progi metadanych. To nie jest płacenie, to jest pozyskiwanie.
Jeżeli Apple i Google banują Parela, to można się tutaj doszukiwać zmowy, co już jest niezgodne z prawem. Nie interesuje mnie sam FB czy TT, ale jeżeli korpo wymazuje alternatywę, to już jest nie tak.