Aktywne Wpisy
Ka4az +324
Nie można jeść mięsa no chyba, że będzie impreza i ksiądz pozwoli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazkatoli #heheszki #humorobrazkowy
#bekazkatoli #heheszki #humorobrazkowy
WielkiNos +35
Zabranie bachorom prac domowych i udostępnienie tabletki dzień po, umożliwiając zakup napojów energetycznych dopiero od 18 rż., to zachęta ze strony lewicy do praktykowania rozwiązłości seksualnej w coraz młodszym wieku.
A jak słynący z pedofilskich zapędów Korwin chciał obniżenia wieku zgody na seks to wszyscy na niego najeżdżali ¯_(ツ)_/¯
#lewackalogika #bekazlewactwa #tabletki #bekazpo #polityka
A jak słynący z pedofilskich zapędów Korwin chciał obniżenia wieku zgody na seks to wszyscy na niego najeżdżali ¯_(ツ)_/¯
#lewackalogika #bekazlewactwa #tabletki #bekazpo #polityka
Ziomeczki jest taka sprawa. Ja z moją #rozowepaski jesteśmy ze sobą już z ponad 30 lat i ona do mnie mówi o dzieciach, że nie jest już nastolatką(no sorry ale nie zauważyłem). Fajna z niej babka, ale mi się nie spieszy, mimo że też do wieku chytrusowego mi rok brakuje, a ona już chutrusi, bo na Wielkanoc zgodnie z tradycją pochówek. Śmieszki hiszki. Ale jesteśmy trzydziesto letnimi bzdziągwami. Problem w tym, że ona chce bejbi, a ja nie. Mimo upływu lat, nie czuję się dojrzały. Wiem, że dzidzia będzie mnie ograniczała, strzelam, że też da mi szczęście. Mimo wszystko ja czuję, że nie jestem gotowy na ciężar w postaci małego dzidziaka. Chiałbym zaznaczyć, że moja #rozowepaski czuje się zobowiązana, a najbardziej gotowa. Nie wiem co robić, jak postąpić. Ja nie chcę jeszcze i jej to mówię, a ona w bek. Tak naprawdę jesteśmy ze sobą od 2012
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ff8e60b738fdd000a63b672
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Ona chce gówniaka po 30 latach bycia razem ale dla niego to za wcześnie:D?
@Aragon368
@LadniePieknie
Dojrzały do tego na pewno nie jestem. Tak czuję, ale szukam potwierdzenia. Tak jak napisałem na końcu. Pytałem jej czy jestem dla niej dobry. Odpowiedź była twierdząca.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri