Aktywne Wpisy

Homodoctus +392

Konsentrao +92
Nie wiem jak wy tak możecie mówić "Jadę na Śląsk", "Byłem na Śląsku". To jest obrażające i poniżające dla mieszkańców Śląska. Od dziś mówimy "Jadę w Śląsk", "Byłem w Śląsku".
W ogóle powinniśmy usunąć słowo "na" z polskiego słownika bo ono krzywdzi i zadaje psychiczne rany.
Zastanówcie się nad swoim zachowaniem.
#slask #slaskie #polska #ciekawostki #heheszki ale #takaprawda #wojna #ukraina #lewackalogika
W ogóle powinniśmy usunąć słowo "na" z polskiego słownika bo ono krzywdzi i zadaje psychiczne rany.
Zastanówcie się nad swoim zachowaniem.
#slask #slaskie #polska #ciekawostki #heheszki ale #takaprawda #wojna #ukraina #lewackalogika

#kanalsportowy #kotleszkagate #weszlo
@SantiJacope: ej, ale o co ta afera, jakis sportowiec bierze sobie doping, wygrywa dzieki temu mistrzostwo olimpijskie, bronią go wyniki wiec w dupie mam czy sobie bierze niedozwolone substancje czy nie
@kfiatek_na_parapecie: Co Ty porównujesz? Propsy od randoma nie są opiniotwórcze i nie wpływają na pracę dziennikarza, a doping wpływa na wyniki sportowca.
@Czarny12309: Nie ma żadnego dowodu na to obecnie.
@SantiJacope: zgadzam się z @peszmerd:
Nie lubiłem jak prowadzi Stan Futbolu. Kiedyś odpaliłem MLE, może nawet kilka razy. No i się zawiodłem mocno. Liczyłem na jakieś statystyki najlepszych strzelców dla danej ligi, czy analizy mistrzów, a otrzymałem jakieś tam ciekawostki i rozmowy z kimś kto tam grał. No ok, zależy co kto lubi, a wiele też nie
@SantiJacope: a kiedy bedzie? liczysz na filmik jak sobie #!$%@? te komentarze? przeciez kazdy w srodowisku wie, ze to on