Wpis z mikrobloga

Nawet jeżeli ktoś chciał wrobić Kotleszkę, ośmieszyć go itd. w co jakoś nie wierzę, no bo komu by się chciało, a poza tym... no dobra mniejsza, nie przepadam za nim, no ale... wracając. Nawet jeżeli ktoś chciał wrobić Kotleszkę, ośmieszyć go itd., to chyba Kotleszka nie jest jakimś nie wiadomo jakim mejwenem, mającym milion fanów, żeby nie móc ogarniać na bieżąco, sprawdzać, że te pochwały które mu ludzie przesyłają, to jakieś podejrzane fejk konta. Jeżeli zauważyli to inni koledzy dziennikarze, to tym bardziej sam zainteresowany powinien to zauważyć. I wtedy nagłośnić sytuacje, że: "ej, ludzie mnie chwalą, ale to jakieś fejk konta".
#kanalsportowy #kotleszkagate #weszlo
  • 12
ej, ale o co ta afera, jakis sportowiec bierze sobie doping, wygrywa dzieki temu mistrzostwo olimpijskie, bronią go wyniki wiec w dupie mam czy sobie bierze niedozwolone substancje czy nie

@kfiatek_na_parapecie: Co Ty porównujesz? Propsy od randoma nie są opiniotwórcze i nie wpływają na pracę dziennikarza, a doping wpływa na wyniki sportowca.
@SantiJacope: ja tez tak myslalwm, no bo w sumie co kogo obchodzi ze sobie nabijal folowersow. Tylko ze on w tych wiadomosciach cisnął po smokowskim i stanowski i mowil ze jest od nich o wiele lepszy. Mysle ze to jest najwoekszy problem
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@SantiJacope: poza tym Kotleszka zajebistym dziennikarzem nie jest. Ma dobra dykcje i glos ktory sie nadaje do pracy nim, ale ciekawostki z neta moge sobie znalezc sam. No i nie bez powodu nie obchodzi mnie pilka w Salwadorze czy na wyspie Togo.
gość jest jednym z najlepszych koni ze stajni stanowskiego, bronią go realizowane programy

@SantiJacope: zgadzam się z @peszmerd:
Nie lubiłem jak prowadzi Stan Futbolu. Kiedyś odpaliłem MLE, może nawet kilka razy. No i się zawiodłem mocno. Liczyłem na jakieś statystyki najlepszych strzelców dla danej ligi, czy analizy mistrzów, a otrzymałem jakieś tam ciekawostki i rozmowy z kimś kto tam grał. No ok, zależy co kto lubi, a wiele też nie
@SantiJacope: no wiadomo ze nie udowodnisz mu ze to on, po prostu piszę o tych screenach. Jeżeli to on, to uderzał w nich w swoich przełożonych i to jedyna rzecz do ktorej bym sie przyczepił. Dokupywanie likeow czy nawet chwalenie samego siebie jest niegrozne