@PyraPrzeznaczenia i tak właśnie wygląda prawicowa manipulacja - napisałaś że regulamin jest łamany na podstawie wycinka ekranu z zrzutem dot. manipulacji głosami, a ten zrzut był celowo ucięty żeby przypadkiem nie pokazać ostatniego punktu - "nie dotyczy zwoływania się z listy na którą ktoś się wcześniej zapisał" ( ͡°͜ʖ͡°) ciekawe dlaczego tak mały podpunkt został ucięty w tym miejscu gdy prawak go wrzucał, zaiste ciekawe ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Koliat: od razu prawicowa... Ze względu na metody nazwałbym to skrajną prawicą. To szkółka propagandy im. Przemysława Holochera.
Przedstawianie informacji nieprawdziwych, półprawdziwych, bez kontekstu, ale dobrze stymulujących odpowiednie nastroje. Często praktykowane przez alt-right, a połączone z narzekaniem o wirtualne prześladowania pobudza odpowiednie synapsy innych prześladowanych.
napisałaś że regulamin jest łamany na podstawie wycinka ekranu z zrzutem dot. manipulacji głosami, a ten zrzut był celowo ucięty żeby przypadkiem nie pokazać ostatniego punktu
@Koliat: nie kłam, nic nie było ucięte. W załączeniu cała strona dokumentu.
@L3stko: Dobra - wszystko jasne - w dokumencie sekcja "Manipulacja głosami" jest dwukrotnie, ja wziąłem tą która była pierwsza i pełniejsza, Ty tą drugą definicję. Przepraszam za niewłaściwe sformułowanie że uciąłeś, po prostu wybrałeś tą bardziej pasującą pod tezę ( ͡°͜ʖ͡°) Niemniej jednak ten dokument był tylko draftem, więc zerknijmy we właściwy link:
po prostu wybrałeś tą bardziej pasującą pod tezę ( ͡°͜ʖ͡°)
Pozostaje tylko się zastanowić dlaczego akurat z dwóch definicji, gdzie jedna ewidentnie bardziej pasuje do wołania się do znalezisk, wybrałeś tą drugą która ma ze znaleziskami dużo mniej wspólnego ( ͡°͜ʖ͡°)
@Koliat: zrobiłem cmd+f i wyszukałem manipulację. Wziąłem to co miałem najbliżej kursora. Nic nie wybierałem, dopiero teraz widzę
Pozostaje mi cieszyć się że pomogłem uświadomić kolejną osobę że wołanie się do znalezisk jest dozwolone
@Koliat: wołanie do znalezisk (w znaleziskach) nie jest dozwolone, dlatego nie masz tego ostatniego punktu. Wołanie we wpisach jest dozwolone. Idiotyczna niekonsekwencja no i uważam że wołanie nie powinno być dozwolone w żadnym przypadku, bo niektóre znaleziska trafiają na główną na siłę lub w ramach wojenki politycznej. Dziwne że @m__b na to pozwala, skoro jest
@Nieprzyjazny_Ziemniak: Zapiekło więc jeszcze raz. Buahaha neuropek dalej ma ból tyłka, po fikołkach i usuwaniu wpisów jak sam się orał. Tyle lat. nie wiem gdzie widzisz w moim koncie coś psychoprawicowego, w ogóle praktycznie nie mam jakichkolwiek treści politycznych, no ale czego się spodziewać po szurach neuropkach. Jeszcze @PyraPrzeznaczenia wrzuciłem cały plik z wytycznymi, no cyrk
@PyraPrzeznaczenia: No ja zostałem nazwany psychoprawakiem i jeszcze jakieś szaleńcze porównania do chodzenia do zoo, bo wrzuciłem Ci plik z wytycznymi moderacji. Takie tam próby dyskredytacji, najśmieszniejsze, że w ogóle nie wchodzę w dyskusje polityczne, jedynie które mogą się o nią otrzeć, to te związane z moderacją
#bekazprawakow #neuropa #urojeniaprawakoidalne
potem zerknę na cały plik to będę w stu procentach doinformowana
Przedstawianie informacji nieprawdziwych, półprawdziwych, bez kontekstu, ale dobrze stymulujących odpowiednie nastroje. Często praktykowane przez alt-right, a połączone z narzekaniem o wirtualne prześladowania pobudza odpowiednie synapsy innych prześladowanych.
@Koliat: nie kłam, nic nie było ucięte. W załączeniu cała strona dokumentu.
DW: @PyraPrzeznaczenia
Niemniej jednak ten dokument był tylko draftem, więc zerknijmy we właściwy link:
https://www.wykop.pl/pomoc/standardy-moderacji/
Widać że pierwsza definicja - z kontekstu - dotyczy głównie znalezisk
@Koliat: zrobiłem cmd+f i wyszukałem manipulację. Wziąłem to co miałem najbliżej kursora. Nic nie wybierałem, dopiero teraz widzę
Komentarz usunięty przez moderatora
@Koliat: wołanie do znalezisk (w znaleziskach) nie jest dozwolone, dlatego nie masz tego ostatniego punktu. Wołanie we wpisach jest dozwolone. Idiotyczna niekonsekwencja no i uważam że wołanie nie powinno być dozwolone w żadnym przypadku, bo niektóre znaleziska trafiają na główną na siłę lub w ramach wojenki politycznej. Dziwne że @m__b na to pozwala, skoro jest
@Koliat: zdarzało się.
Niedozwolona. Były za to bany.
Ostatecznie widzę, że wobec mnie każdy chciał dobrze, a w resztę sporu się nie mieszam
@gromota: Klasyczny cyrkowy klown złapany za rękę :) https://www.wykop.pl/wpis/53388981/artysta-komediowy-wystepujacy-najczesciej-w-cyrku-/