Wpis z mikrobloga

• 0
@Worior Pierwszy, chociaż tak średnio lubię ich markę. Wydaje mi się, że ma lepszy pas biodrowy i będzie miał lepszą cyrkulację powietrza na plecach.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Fako zajarałem się górami pod koniec lata i wydałem już ładnych parę tysięcy. Mam plecak ale za mały na zimę u musze kupić coś większego. Ale juz nie mam żeby wydać na plecak 500 600 zł
  • Odpowiedz
  • 0
@Worior Wiem jak to jest xD Pytanie, czy potrzebujesz go na już czy możesz poczekać? Jeśli możesz poczekać to na Twoim miejscu kupiłbym coś fajniejszego, nad czym nie musiałbyś się zastanawiać. Plecak i tak zostanie na kolejne sezony ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Fako potrzebuję nie potrzebuję. Smigam co tydzień w tarty i teraz przy tej pogodzie mam juz problem z upchaniem rzeczy w mój 30l plecak
  • Odpowiedz
  • 0
@Worior Zostaje się przejść do Decathlon i zobaczyć je ewentualnie grupki na fcb i ktoś coś doradzi albo ma na zbyciu.
  • Odpowiedz
@Worior Skoro 30l nie starcza to może jedna coś większego? Za niedługo może się okazać, że 40l też będzie mało, jak zaplanujesz dłuższą kilkudniową trasę. Chyba, że lubisz mieć plecak na daną okazję :)
  • Odpowiedz
@Worior: Nie wiem jaką masz tą 30l ale ja potrafię się spakować na dwa dni z śpiworem, żarciem oraz wodą i pełnym zestawem lawinowym w moje 35l. Więc może trzeba zrobić przegląd gratów i wywalić to czego nie używasz.
  • Odpowiedz