Aktywne Wpisy
BitcoinProjekt365dni +611
Witam serdecznie Państwa,
pragnę uruchomić eksperyment, który będzie polegał na cotygodniowym zakupie Bitcoin (niezależnie od jego kursu) za kwotę 1900zł. Projekt będzie trwał przez 365 dni, co daje w łącznie 52 tygodnie. Przez ten czas zostanie wydana kwota około 100 000 zł na zakupy kryptowaluty Bitcoin.
Po uruchomieniu projektu zostanie publicznie podany adres portfela na który będą dokonywane regularne zakupy/wpłaty Bitcoin każdego tygodnia. Dodatkowo każdego tygodnia na tagach #bitcoin
pragnę uruchomić eksperyment, który będzie polegał na cotygodniowym zakupie Bitcoin (niezależnie od jego kursu) za kwotę 1900zł. Projekt będzie trwał przez 365 dni, co daje w łącznie 52 tygodnie. Przez ten czas zostanie wydana kwota około 100 000 zł na zakupy kryptowaluty Bitcoin.
Po uruchomieniu projektu zostanie publicznie podany adres portfela na który będą dokonywane regularne zakupy/wpłaty Bitcoin każdego tygodnia. Dodatkowo każdego tygodnia na tagach #bitcoin
Jasak +108
Newsy o Civ 7 śledzę od dawna i od pierwszej chwili wiedziałem czego na początku się spodziewać.
No i nie zawiodłem się, oto wersji gry jakie możemy kupić.
Ceny kolejno na steam: 299zł, 429zł, 550zł
Chowanie przywódców oraz całych cywilizacji za wersją "deluxe" czy "founders" to jest normalnie skandal.
Ceny gier odleciały w kosmos, a firmy tworzące rzekomo gry AAA po prostu poeubauo.
No i nie zawiodłem się, oto wersji gry jakie możemy kupić.
Ceny kolejno na steam: 299zł, 429zł, 550zł
Chowanie przywódców oraz całych cywilizacji za wersją "deluxe" czy "founders" to jest normalnie skandal.
Ceny gier odleciały w kosmos, a firmy tworzące rzekomo gry AAA po prostu poeubauo.
#f1
Nie chodzi mi o obrzucanie go gównem bo był dobry, osiągnął coś wielkiego, zawdzięcza to tylko sobie ale kolejne pompowanie balonika jest słabe i efekt będzie
@Gentleman_Adrian: skoro ARRO wolało przedłużyć kontrakt z kierowcą, który dosłownie z miesiąca na miesiąc spisuje się coraz słabiej płacąc mu przy tym za starty kosztem Kubicy, który nie tylko nie żąda pensji, ale jeszcze wnosi sponsorów to chyba jest oczywiste, że nikt w padoku nie ceni umiejętności Kubicy ad. 2020.
Kolega wyżej napisał wszystko co trzeba, ja tylko dodam, że Brundle ma takie powiedzenie, coś w stylu "talent zawsze wypłynie", w sensie, że utalentowany kierowca prędzej czy później dostanie szanse i to nie jest przypadek, że dostał ją Senna, Kimi czy właśnie Kubica kilkanaście lat temu.
Nie ma co usprawiedliwiać "kulisami" tego, że nie dostał miejsca w Renault. Już wtedy pisano, że tempo wyścigowe było ok ale szybkie okrążenia
@Creysonn: na pewno chce; szkoda tylko, że nikt nie chce jego zatrudnić. Przypomnij mi, w ilu seriach wyścigowych single-seaterów wystąpił w ciągu ostatnich 8 lat?
@snieznykoczkodan: im dalej w las tym większe mam obawy, że z upływem czasu wszelkie detale "powrotu" rozmyją się i znikną w mrokach dziejów a jedyne co pozostanie w świadomości szerokiej opinii publicznej to stereotyp o sypiącym się bolidzie, złej Claire Williams
@barystoteles: na bank tak będzie, "co prawda nie ma na to żadnych dowodów ale zobacz jaka ta taczka poklejona i o
@barystoteles: O kim ty piszesz o Kimim czy Tonio? Antonio się wyraźnie poprawił, a Kimi to Kimi - nawet
Albon właśnie wyleciał z F1 a już samo porównywanie Kubicy do Latifiego świadczy o jego obecnym poziomie.
RK dostał zniszczony przez debiutanta w sposób, jaki nieczęsto się widzi, został po prostu zdeklasowany.
Skoro "on to ciągle ma" i wszyscy w padoku o tym wiedzą bo na podstawie analizy okrążeń widać kto jak jeździ to czemu nikt go nie chce? Akurat na to jest proste
@Gentleman_Adrian: to chyba pytanie retoryczne, Kimi prezentuje się coraz gorzej i chyba nie powiesz mi, że ten jeden start na lepiej dogrzanych oponach zamazuje cały zeszły sezon? Prawda jest taka, że ARRO miała bardzo przeciętny duet kierowców co i tak