Aktywne Wpisy
wykop +11
Drodzy Wykopowicze,
mamy dla Was ważne informacje! W związku z koniecznością dostosowania regulaminu do wymogów prawnych, od 12 lipca 2024 roku zacznie obowiązywać nowy regulamin. Jednak już dziś wprowadzamy kilka kluczowych zmian, które wpłyną na funkcjonowanie serwisu. Zmiany, które wprowadzamy:
1. Nowe oznaczenia treści wideo:
- Wprowadzamy nowe oznaczenia wiekowe dla treści wideo: 12+ oraz 16+. Te zmiany mają na celu lepsze dostosowanie treści do odpowiednich grup wiekowych.
- Pojawi się
mamy dla Was ważne informacje! W związku z koniecznością dostosowania regulaminu do wymogów prawnych, od 12 lipca 2024 roku zacznie obowiązywać nowy regulamin. Jednak już dziś wprowadzamy kilka kluczowych zmian, które wpłyną na funkcjonowanie serwisu. Zmiany, które wprowadzamy:
1. Nowe oznaczenia treści wideo:
- Wprowadzamy nowe oznaczenia wiekowe dla treści wideo: 12+ oraz 16+. Te zmiany mają na celu lepsze dostosowanie treści do odpowiednich grup wiekowych.
- Pojawi się
kuba181797 +16
Chyba jedyne co mnie niesamowicie denerwuje w naszej ukochanej branży to, że 90% programistów jest przegrywami. Chłop 25-35 lat i nosi przepocone koszulki z marvela czy innymi pokemonami, niedopasowane jeansy i sportowe buty które nie mają za grosz stylu - czasem mam wrażenie, że to są po prostu dzieci w ciele dorosłego mężczyzny. Nie pogadasz jak facet z facetem bo jedyne na czym się zna to IT. Zapomnij o rozmowach na temat
Lub może coś innego wartego polecenia do 100zł? Wymogi to długość do 20cm i co by nabiła do tych 3/4 barów.
#rower #szosa
Pompka ma być mała i lekka bo tylko do awaryjnych sytuacji, w domu dużą z wężykiem sobie trzymaj :)
Mam i polecam:
https://rowerowy.com/sklep/narzedzia-serwis/pompki/pompki-podreczne/prod/blackburn-airstick-sl-hv
@Baczy: mam i ja i chwalę
@Baczy: na starych dętkach potrenujesz i będziesz mógł dużo mniejszą pompkę wozić :) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Baczy: no i super jak zadowolony jesteś :)
https://www.decathlon.pl/p/pompka-r-czna-do-roweru-mtb/_/R-p-306754?mc=8549338&c=Czerwony
Graveli sie nie pompuje do 8 atm wiec szosowa ci nie jest potrzebna.