Wpis z mikrobloga

Siedze ciagle w swojej piwnicy, lat coraz wiecej a włosow na głowie coraz mniej. Przegrałem życie juz na początku, nigdzie nie byłem, nic nie widziałem, gnębiony w szkole przez swój wygląd, stan materialny i choroby () Kobiety ? Odraza na ich twarzy po spojrzeniu na moją kartoflaną morde. Dobra praca, pieniądze, wykształcenie? Nie w tej dziurze w której mieszkam. Czy jest jeszcze ratunek dla przegrywów takich jak ja ?

#przegryw #gorzkiezale troche #pokazmorde
Pobierz emulegator - Siedze ciagle w swojej piwnicy, lat coraz wiecej a włosow na głowie cora...
źródło: comment_1609844368B8rscwk6mfdqlf9uSAHxh4.jpg
  • 22
@emulegator: celuj w samotne, zdesperowane matki. Dwa startery SIM i samochód pożyczony od kolegi. Dobry sposób na wyjście z przegrywu. Dodatkowo można pomyśleć o jakiś starszych paniach, które będą sponsorować. Trochę wody kolońskiej i jakiś tani garniak załatwi sprawę.
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@kaszahoho: XD. #p0lka przemówiła. Niestety teraz małpy płci żeńskiej mają wymagania z dupy i nawet nie spojrzą na kogoś kto jest poniżej 8/10. Picrel - mówi to pani coś? @emulegator: ja na twoim miejscu zacząłbym rozwijać coś co sprawi ci przyjemność. Może jakis biznesik. Nie musi to być nie wiadomo co. Możesz robić coś w drewnie. Coś co da ci pasje. I zapomnij o samicach. Szkoda życia na nie.
Pobierz k.....7 - @kaszahoho: XD. #p0lka przemówiła. Niestety teraz małpy płci żeńskiej mają ...
źródło: comment_1609860023AuO60rYfnP6nF8pOPbgEIk.jpg
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Bartholomaeus: jak ma zapuścić fryzurę z takimi włosami xDD czasami się zastanawiam czy normiki mają jakieś boty do pisania tych bzdur, gostek jest praktycznie łysy na górze głowy xD