Aktywne Wpisy
Opas +426
Niektórzy przeżywają jak odchodzi ich pies czy kot, a ja… przeżywam króla mojego akwarium Suma. Wczoraj zauważyłem że on trafił tęczowym mostem do krainy Posejdona. Był ze mną 28 lat…, dostałem go w pierwszej lub drugiej klasie podstawówki, przeżył kilka wyskoków, podsuszeń, pogryzienie przez pierwszego psa, błędy akwarystyczne, choroby, nawet wakacje u babci. Śmiałem się że córka w spadku go odziedziczy, ale nie będzie jej to dane :( W trakcie ostatniego serwisu
mickpl +280
Chętnie bym posluchał od jakiegoś insidera jak to konkretnie się stało, że 0% popiera KO, PSL, Lewica, PiS - a protestuje pół Internetu XD Jakie tam są rozdania, o co konkretnie chodzi. Przecież logiki w tym nie ma żadnej. Ludzie przecież nie chcą tych dopłat, a najgłośniej przekonują, że nie no som potrzebne albo ludzie z branży, albo jakieś nosacze które już się załadowały i nie chcą, aby ceny pospadały.
#nieruchomosci #
#nieruchomosci #
https://www.instagram.com/ator_official/
#ator #pracowniktvn #fakeprawnik
2500 zarabiają na rękę , 5000 to będzie brutto z trzynastką podzieloną
skąd ator bierze te bzdury
najpierw mówi jak mało zarabiają wojskowi i jaka bieda w policji (nie wspomina że mają mieszkania za darmo i dodatki do czynszu/kredytów w woju)
teraz gada o urzędnikach sanepidu (czyli niskiego szczebla) mających 5000
#ator #fakeprawnik #bzdurycontent
pisałem to wiele razy na wypoku
wolnościowcy (tanajnowcy, korwiniści, ator) głoszą kilka mitów (pomijam, że w innych kwestiach mogą mieć rację):
mit 1) w Polsce jest największa biurokracja , fakt : w Polsce mamy często mniej kontroli różnych obszarów ochrony konsumenta, pozwoleń technicznych niż na zachodzie, mamy liberalniejszy kodeks pracy niż
on bardzo lubi "teorie spiskowe" - jest jedna teoria której nie lubi - że wolnościowcy kłamią i manipulują danymi i przekręcają porównania Polska vs reszta EU
skoro PIS jest populistyczny - to wolnościowcy to populizm do kwadratu ;) tyle, że dla innej grupy docelowej - dla pracodawców
PIS mówi że
jak mam nie brać na poważnie jak potem 100 czy 200 tysięcy mlodych ludzi ogłupionych czyjąś retoryką głosuje na gości mówiących, że trzeba mi pensję obniżyć, lub że mi