#iphone #apple #promocje Są jakies promocje obecnie na Iphone 11 ? Najlepiej w wersji 128 gb. Może ktoś ma info że na początku nowego roku (w przeciągu miesiac, dwóch) będą? Jak sądzicie będzie tańszy czy nic tego nie zapowiada?
@DartNorbe a to nie za mało na multimedia itd? Zależy kto jak korzysta z telefonu. Słyszałem, że zdjęcia są w chmurze i nie zajmują miejsca w telefonie.
@taki_tomek: Zdjęcia są w iCloud, w pamięci telefonu są mniejsze rozdzielczości, dzięki temu optymalizacja znacznie zmniejsza zabieranie pamięci. I czy w dobie tanich serwisów streamingowych muzyki i filmów warto przepłacać za pamięć? W moim odczuciu lepiej sobie dokupić pakiet w icloud, wtedy kiedy bedzie taka potrzeba.
Po 2,5roku mam zajęte 40/64 GB wykupiona chmura 50gb w iCloud za 4zl/mc i nie widzę potrzeby w przyszłości kupowania telefonu z większa ilością pamięci.
Są jakies promocje obecnie na Iphone 11 ? Najlepiej w wersji 128 gb. Może ktoś ma info że na początku nowego roku (w przeciągu miesiac, dwóch) będą? Jak sądzicie będzie tańszy czy nic tego nie zapowiada?
Zależy kto jak korzysta z telefonu. Słyszałem, że zdjęcia są w chmurze i nie zajmują miejsca w telefonie.