Wpis z mikrobloga

. 32 Warszawa

Zgłoszenie ce151a2f377b8c43 z dnia 2021-01-03 14:41:06

Imię: .
Miejscowość: Warszawa

Kim jestem?
Dobre pytanie. Trochę sprzecznym człowiekiem. Nie jestem dusza towarzystwa, ale i nie lubię spędzać sam sobotnich wieczorów. W gronie znajomych osób jestem otwarty, w większej grupie osób raczej obserwuję i słucham. Nie mam potrzeby otaczania się mnóstwem osób, ale ta jedna by się przydała :) Szukam raczej stabilizacji w życiu. Na co dzień spokojny ale lubię spontaniczność i czasem poszaleć. Poczucie humoru prawie mnie nie opuszcza. Mam dystans do siebie i potrafię się z siebie śmiać.
Z wykształcenia inżynier. Lubię "zrobić coś własnymi rękoma"

Wygląd
177cm, ciemne włosy "boki krótko góra dłużej " ;), normalna budowa ciała - ostatnio pracuje nad ta budową poprzez powrót na siłownie - waga 74. Staram się zwracać uwagę na swój wygląd, ale mam dystans, czasem przy goleniu zostawię wąsa, czuję się wtedy prawie jak pacho herrera

Zainteresowania
Infrastruktura miejska, motoryzacja, szeroko pojęta inżynieria, lubię jeździć rowerem zwłaszcza z przerwami na piwko, wyjść na spacer ze słuchawkami w uszach, przyjemność sprawia mi prowadzenie auta nocą, przemierzając pusta Warszawę;) ostatnio sporo czytam, psychologia, chciałbym spróbować jogi. Filmy Quentina Tarantino

Czego oczekuję?
Nie nastawiam się na nic, i nie chciałbym zaczynać znajomości z oczekiwaniami i nastawianiem "się na coś". Oczekuję szacunku, zrozumienia, rozmowy. Fajnie jest poznać kogoś, i się poznawać, tak normalnie powoli. Czy wyjdzie z tego coś, czy nic, okaże się. Chciałbym być w związku w którym bylibyśmy przyjaciółmi. Rozmawiali, Mogli na siebie liczyć, żebyśmy mogli wspólnie pomilczeć bez skrępowania.

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Na tysiące sposobów. Przygotowujemy sobie pyszną kolację, dobry alkohol, ciepły kocyk i netflix. Następnego idealnego dnia robimy zakupy w ikea wracając jemy na mieście "hot-doga" i idziemy na imprezę potańczyć. Tydzień później wycieczka nad morze. Każdy dzień jest idealny jeśli cieszą nas proste małe rzeczy.

Stosunek do ślubów, dzieci, używek
nie wykluczam

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie

#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonywarszawa #mirekszukamirabelki
  • 3