Aktywne Wpisy
Reiden +46
Od czasu kiedy mocno zacząłem ćwiczyć i dbać o siebie, #!$%@?ą mnie Janusze i niektórzy członkowie rodziny, którzy nie rozumieją o co się rozchodzi. Przychodzisz do kogoś na mecz, masz już walnięte 3100 kcal tego dnia i dieta zamknięta. Prosisz o wodę, bo nie pijesz w tygodniu alkoholu. To od razu - jak to nie pijesz? Co Ci się stało? Chory jesteś? Ale pizzą się poczęstujesz? Jak to nie jesz pizzy? Przecież
i-marszi +304
#kononowicz #szkolna17
samochut przyjechał? ale jak, ktoś zasponsorował? ten komputerowiec czy co tu jest grane?
z pewnościq chodzi o jego piniqszki, ale co dokładnie się tam stanie nie dowiemy się, chyba że będzie lajt jakiś dłuższy żeby mógł to ktoś oglądać
Wyjmij kija z wiadomo czego, zrób tam miejsce dla mnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie zgłaszałem ci nic, popłynąłeś pan pewnie za ten wykop o modzie, cała historia
na
zanim ci odpisałem, a teraz hops do pudełeczka,
żegnam, niepotrzebnie się litowałem
jesteś zwyczajną łamagą intelektualną, dlatego zwracasz
( ͡° ͜ʖ ͡°)
as dedukcji kurde, masz w nagrodę, będziesz miał gadkę do poduszki z partnerem, nie zapomnij się go zapytać ile dostał naprawdę tego odszkodowania xD
teraz znowu chcesz mnie sprawdzić, domena wygląda na wiarygodną, nie wiedziałem o tym- o ile to prawda, to jeszcze bardziej zabawne i dopełnia absurdu
zaraz, zaraz, nie rozumiem po co dokuczać w takim razie pielęgniarce?
prawdopodobnie bazujesz na założeniach na bieżąco ich nie weryfikując, to nic złego właściwie, ale po co być w błędzie
https://www.wykop.pl/wpis/54455549/tez-to-konto-asp140-troche-nie-chce-mi-sie-wierzyc/
aaa to chodzi o to, że nie mam racji bo tak?
nie nie, tu żadnych nowych okoliczności nie ma, żeby stwierdzić, że jest inaczej i ja po prostu staram się ustalić jak jest, a nie zajadle bronie czegoś co wiem, że nie jest prawdą
taka różnica ( ͡° ͜ʖ ͡°)