Wpis z mikrobloga

nie śledziłem przez chwilę US i wiem tyle że Major jedzie do Wielkopolski do swoich dziewczyn z agencji towarzyskich... lajt albo będzie spokojny gdzie będzie chciał zagadywać do dziewczyn one będą go zwodzić i robić z niego frajera będzie ośmieszany .. skończy się na tym że lajt będzie z wynajętego apartamentu , znowu zostaną wywąchani po rozstawieniu gniazdek elektrycznych i zostaną wyperdoleni przez właściciela i policję... Druga opcja jest taka że Major zostanie upodlony alkoholem i dziewczyny będą się nim zabawiać... Trzecia opcja jest taka że Major pojedzie na darmo do Poznania i zostanie wystawiony.. będzie się włóczył jak pies po mieście ... rano powrót do Białego i Białe Piwko w lesie

#kononowicz #szkolna17
  • 38
@KNOUDI: nieee, wiesz Pan, jak pojechali to coś to miało na celu tylko nie wiadomo co, być może po prostu wzięli go z litości, żeby odpoczął od tego wszystkiego w jakiś sposób
samochut przyjechał? ale jak, ktoś zasponsorował? ten komputerowiec czy co tu jest grane?
z pewnościq chodzi o jego piniqszki, ale co dokładnie się tam stanie nie dowiemy się, chyba że będzie lajt jakiś dłuższy żeby mógł to ktoś oglądać
@aa-aa: Ty masz naprawdę jakieś problemy, że czepiasz się ludzi za to że mają inną opinię i większy dystans do świata niż ty. Nie przeszkadzałoby mi to gdyby nie fakt, że bawisz się w szeryfa.
@PodlaskiZorro: żeby było jasne, zmieniłeś

Obsrałem się bo nie wiem czemu dostałem bana

na

Wyjmij kija z wiadomo czego, zrób tam miejsce dla mnie.

zanim ci odpisałem, a teraz hops do pudełeczka,
żegnam, niepotrzebnie się litowałem
@PodlaskiZorro: naprawdę, szkoda mi ciebie się zrobiło że się do ciebie w ogóle nie odezwałem na początku pomimo tych nędznych zaczepek, bo jesteś tak żałosny i do tego żenująco sentymentalny, że postanowiłem ci teraz odpisać, ale już nie mam wątpliwości, widać to była głupota - rozwiałeś wątpliwości, zdychaj w kącie, nikt cie tu pewnie nawet nie lubi o co tak pajacując usilnie zabiegasz, pajacuj dalej
jesteś zwyczajną łamagą intelektualną, dlatego zwracasz
@aa-aa: TL;DR ktoś się spina i d00pa go boli bo na necie ktoś sobie śmieszkuje xD ja tam dul bópy rezerwuję na wyjątkowe okoliczności których ty nawet nie zaznałeś z kobietą (może tylko z wąchaczami leśnymi), ale jak widać brak takich doświadczeń robi z człowieka smutasa i pustaka, a zaraz, już jeden taki jest pod kilkoma kontami na tagu i na imię mu MARIAN XDDD
@PodlaskiZorro: rób co chcesz, spodziewałem się, że przyjdzie King z jutuba i będzie możliwa sensowna, przyjemna dla wszystkich dyskusja, rozczarowujące to, bo nie jesteś King albo się naprawdę fantastycznie maskujesz, a myślałem, że nim jesteś, wszystko
@aa-aa: przykro mi że ciebie rozczarowałem ale serio to nie mój problem xD nie zapij się na śmierć z tej załamki marian i pamiętaj, leśne strusie to nie mężczyźni więc się nie liczą xD
@aa-aa: Ty lepiej mu powiedz o tym jak razem poszliśmy do Tesco a nie oszukujesz biedaka, mało się w życiu nacierpiał? 15 lat w za małej celi, prewencyjne ping-pongi, wygrał o to nawet sprawę w Strasburgu a i tak go wyh00jali na pieniądze. Ty naprawdę nie masz serca. Chłop ma prawie 50 lat, zasługuje na to by mógł sobie znaleźć kogoś normalnego.
@PodlaskiZorro: nie, ja naprawdę wierzyłem, może za dużo powiedziane, obstawiałem za wysoce prawdopodobne że jesteś King z jutuba i tu trollujesz co muszę przyznać było by naprawdę godne szacunku jeśli byłoby prawdą
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PodlaskiZorro:
teraz znowu chcesz mnie sprawdzić, domena wygląda na wiarygodną, nie wiedziałem o tym- o ile to prawda, to jeszcze bardziej zabawne i dopełnia absurdu
zaraz, zaraz, nie rozumiem po co dokuczać w takim razie pielęgniarce?
@aa-aa: Nie, nie będę z tobą prowadził dokładnie tej samej rozmowy po raz drugi. xD Posiedź trochę dłużej w uniwersum i poznaj lepiej Mariana to zrozumiesz, ewentualnie udajesz Greka (choć do Greków nic nie mam, nie mieli uprzedzeń do gejów) bo ty sam dobrze wiesz o co chodzi, Marian. xD
@PodlaskiZorro: co ty opowiadasz, Srawek to taki bystrzacha? wiesz co, na bieżąco jak tu jej przybycie obserwuje to nie widać nic po czym można by wnieść, że to nie jest pielęgniarka
@aa-aa: Tyle po twoim szacunku do dyskusji jaką kiedyś prowadziliśmy, wybiórczo przyjmujesz argumenty przeciwko twojej tezie i specjalnie trzeba robić z siebie błazna żeby ci je po raz drugi przytoczyć. Typowe zachowanie dla Mariana. Ja spadam, miłego sylwestra. Pozdrów Pinokia, nie ubieraj go w zbyt ciasne lateksy na tym showupie. XD
@PodlaskiZorro:
aaa to chodzi o to, że nie mam racji bo tak?
nie nie, tu żadnych nowych okoliczności nie ma, żeby stwierdzić, że jest inaczej i ja po prostu staram się ustalić jak jest, a nie zajadle bronie czegoś co wiem, że nie jest prawdą
taka różnica ( ͡° ͜ʖ ͡°)