Aktywne Wpisy
dead_king +56
Halabanacha +19
#!$%@? ja nie wytrzymam. Jestem z partnerka od 6 lat w związku planujemy ślub od roku, a za miesiąc go bedziemy brali. Wczoraj byliśmy u mojego swiadka bo miał rocznicę ślubu i oglądaliśmy film z jego wesela. Mają taką tradycje więc go ogladaja co roku, ja już kilka razy widziałem, ale nigdy z przyszla żoną bo nie bylo okazji, dla mnie ten film to żadna nowość. Na tym weselu byłem z inną
Pierwsza normalna jazda od 2 miesięcy, ale to wspaniałe uczucie (╯ ͜ ╰,)
Kończę rok z 4440 km na liczniku. Miało być co najmniej 5k, ale nogi odmówiły posłuszeństwa na ostatniej prostej. No nic, w 2021 się uda, bo plany są ambitne.
Przy okazji, tym razem oficjalnie, melduję się w #wykopcanyonclub.
#rowerowyrownik #ruszwroclaw
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
Póki co ok. 100 km. Na płaskie okolice mam gravela, canyona mocniej pokatuję na wiosnę, jak będą warunki na jazdę po jakichś wyżynach/górach. No i nadal jestem w trakcie leczenia kolana, co też mnie mocno ogranicza.
To mój pierwszy rower MTB i mało jeszcze na nim jeździłem, więc moje wrażenia są niezbyt miarodajne, no ale póki co jestem zadowolony. Tylko boję się tej
Ja do niedawna jeździłem tylko na MTB HT, ale pół roku temu kupiłem gravela, teraz HT na sprzedaż i wjechał full. Jazda na fullu w porównaniu z HT to jak granie na czitach ;)
Trochę się obawiałem, że full dla mnie będzie overkillem, ale życie jest za krótkie, żeby analizować takie problemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ta śrubka to bolączka tego modelu (albo może nawet wszystkich fulli canyona). Jestem na facebookowej grupce właścicieli neurona i
Główna rada to użycie loctite'a, poza tym niektórzy kombinują ze śrubami z innych tworzyw. Ale ogólnie jeszcze nikt nie znalazł niezawodnej metody.
Ja zamierzam jeździć jak gdyby nigdy nic, póki działa nie będę szukać problemów na siłę. Może będę w grupie szczęśliwców.
Jeszcze jakiś czas temu te śruby były niedostępne i zdarzały się historie, że ludzie czekali na nie 3 miesiące po czym canyon wysyłał zły element xD Na właściwą część jeden z użytkowników czekał chyba z pół roku. Pocieszam się, że to wyjątkowe przypadki, a w Europie dostępność tych części jest chyba
Chyba też sobie spróbuję zrobić te śrubki z czegoś mocniejszego... Dzięki za wszystkie odpowiedzi.