Wpis z mikrobloga

Skoro w temacie pinokia vel #axeliocontent to troszke sie wyspowiadam czy tez #zalesie

32 lata czyli niby ,,starszak" o 2 lata ode mnie powinien pokazywac wzor dla mlodszych (glownie starsze pokolenie tak mowi), ze z racji wieku trzeba sie inaczej zachowywac. Tymczasem zachowujesz sie jak emo dzieciak co dla szpanu wciaga oranzade w proszku czy tez szkolna krede piszac dziwaczne posty czy tez tytul dzisiejszego live.

Tak samo zabawne jest ,,ja robie sylwka i stawiam kebaby, baby" No ciekawe z czyjej kasy to bedzie, hmmmmm. A juz wiem ,,wezme kilka zl ze zbiorki i zrobie zakupy albo jeszcze lepiej zrobie zbiorke na sylwka to wyjde na tym lepiej"

Przegladajac posty tego typa jak i komentarze wyznawcow to mi sie zrobio slabo oraz sie lekko #!$%@? chociaz nie powinieniem (bo dzisiaj pochowalem swego schorowanego dziadka, ktory przez ostatni czas cholernie sie meczyl bo lekarze za zamknietymi drzwiami mieli okazje pobawic sie w chirurgow odcinajac dalsze fragmenty reki. Trafil przez glupie oparzenie reki zamykajac drzwiczki w piecu, ktore spowodowalo, ze partacze [z 3 roznych szpitali w 3 roznych miejscowosciach] zrobili z niego zabawke zamiast ogarnac czemu rana sie nie goi)

Dlaczego? Bo pada typowe #!$%@? z ust falszywych ludzi, ktorym (jak to moja babcia mowi) ,,rozkosz dupe rozpiera" Jak nie falszywe zyczenia to ,,ojeju jeju uwielbiam cie kucu" ktorych uwazasz tylko za statystyke aby ci kabze za lenistwo dawali.

Ciekawe jest to, ze nie darlem ryja aby robic zbiorke na paliwo tylko sie jechalo i wozilo sie go (dojedz z miasta na wies a potem jezdzij po wojewodztwie od lekarza do lekarza). Nawet jak nie on to ciotki, wujkow zawiezc tu i tam czy tez byc rodzinnym kurierem lecac z WLASNYCH pieniedzy aby tylko sie do nich dostac. ty nawet dupska nie ruszysz jak cos z ta biedna kobieta z ktora mieszkasz sie stanie.

Tekst ,,moze nie jestem idealny ale za to nie jestem spasiony" Wez ty sie w lep #!$%@? bo zadnym wyznacznikiem czlowieka nie jestes. Cos ci powiem leszczu, gdybys takim szyderczym z premedytacja tekstem walnal dzis obok ,,jaki on spasiony" do sp dziadka jak rowniez pewnie bys robil relacje live (no bo czopek musi wszedzie sensacji szukac) to po kolei bys ,,w #!$%@? dostal" (unikam takich ogolnie tekstow ale czlowiek do pewnego momentu jest spokojny) od zgromadzonych dzis osob. Ok lubil jesc (ba na gospodarce chlop musi miec sile [nie lubil miasta bo to go meczylo]) ale mial tez przepuchline (zawsze musial pokazac, ze on sie niczego nie boi i sam wie co jemu lepiej [trudny dosc charakter ale ludzie go szanowali bo byl pomocny i byl fachowcem w wielu sprawach, czego o tobie nie mozna powiedziec]) co spowodowalo, ze jednak ten brzuch tez powiekszyla. Dla ciebie to bylby powod do beki, nie?

Kazdy z nas nie jest idealny ale mamy na tyle mozg aby nie wbijac komus szpili, tymbardziej nie znajac kogos.

Sam wygladasz stopniowo jak ulaniec od tych kebabow, masz jakies #!$%@? zboczenia na ten temat oraz pomimo tego, ze wygladasz na ,,zdrowego chudzielca" to masz organizm otylego dzieciaka co meczy sie po kilku minutach (slawne odkurzanie oraz otwieranie paczek) I ty masz czelnosc jechac po kims bo jest twym przeciwienstwem? xDDD To tak samo co pakerzy po wstrzyknieciu Syntholu mysla, ze sa silni a w realu nawet worka z drewnem do pieca nie przeniosa.

Probujesz byc zajebisty smieszek co ma idealne zycie ale co z tego? #!$%@? po calosci relacje z rodzina czy tez z kumplami aby koniec koncow siedziec jak taka [moglbym gorzej sie wyrazic ale nie bede patoli odwalal] ,,sierotka Marysia" w WIGILIE, ktora sie powinno spedzac w gronie najblizszych. Chcesz samemu jak palec siedziec? Ok twoj wybor ale zachowales sie jak debil w ten dzien bo #!$%@? szopke. Na miejscu tej kobiety co zyjesz to bym sie zalamal bo to czy obchodzisz czy nie to zachowaj sobie.

Nawet nie wiem jak bardzo musial to byc pokaz ##!$%@? na zywo (mialem tylko z naj najblizszymi spedzic ale nie dosc, ze korona to jeszcze sytuacja z dziadkiem [mial 22 wyjsc pomimo tego, ze juz 2 tygodnie lezal w szpitalu ale nie, musieli sale wietrzyc i zapalenia pluc dostal co spowodowalo, ze tylko przez tele rozmawialismy] spowodowala, ze spedzilismy tak jak zawsze w ciut wiekszym gronie[prosze bardzo #!$%@? rodzine aby bylo cieplo w majtach ale pamietaj, ze ja tylko cie komentuje/wylapuje twoje zbiezne odpowiedzi i nie poswiecam czasu aby pisac donosy w celu zniszczenia itd. Sam to robisz bo jest takim nemesis dla samego siebie) widzac samotnego jak palec typa w pokoju co leci na publicznym live z TYTULEM Wigilia prezentujac unboxingi kebaba i pepsi.

Chciales chyba zrobic parodie ale jedyna tam parodia to byles ty. To, ze pomyliles sylwester z wigilia (wystarczy skromnosc, mogles sledzia kupic w biedrze albo zjadlbys frytki tylko) to jedno ale pokazanie tego, ze w realu jestes #przegryw skoro swiat nie spedziles z nikim tylko pokazuje, ze to nie otaczajacy swiat jest problemem tylko ty.

Jak mam byc szczery to nie czuje radochy ,,ale mu #!$%@? xDDD" jak to ty masz w zwyczaju. Po prostu wyrazam swoja opinie na te jaja co sie wyprawiaja w zyciu nudnego i samotnego czleka. Dodatkowo jak przy okazji marnuje swoj czas na ciebie to po co mam sie bujac aby ci bardziej dokopac ¯\(ツ)_/¯

Sam nie wiesz jak masz zycie prowadzic takze zobacze jak dlugo tak pociagniesz i bede wyciagal wnioski aby nie skonczyc tak jak ty. Skoro ty najwazniejsze fundamenty masz do dupy to nie wazne jak bedziesz sie staral postawic cos stabilnego to po takim zaniedbaniu za przeproszeniem gowno wyjdzie.

Masz 2 wyjscia: albo sie ogarniesz ,,
uspokoj sie" albo bedziesz kwiczal. Wybor zalezy tylko i wylacznie od ciebie a nie od nas (wedlug ciebie hejterow)

Nawet piszac ten koment mozesz zauwazyc, ze pomimo tego co przezylem w dosc krotkim okresie moge sie ogarnac i napisac cos co nie wyglada jak esej frustrata, ktory zwala wine na wszystko procz siebie.

Wiem, ze to olejesz @axelio ale mam nadzieje, ze ludzie nie beda brali z ciebie przykladu (glownie mlodzi ogladajac twoje madrosci) bo to tylko skonczy sie zle. Gdybys nie mial wywalonego ego w kosmos + syndrom ,,
piotrusia pana" to daloby cie uratowac a tak ,,robta co chceta" ¯\(ツ)_/¯

PS: Wez sie ogarnij bo te twoje ,,ja to dla beki robie pelikany" robi z ciebie turbo dzbana wobec tych co nie wiedziec czemu cie ogladaja. Tutaj twe klamstwo wyszlo ale dalej bujde w innym innym komentarzy do innego filmiku (22 godziny temu) wciskasz, ze czerwonego nie ma.
BananowyKochanek - Skoro w temacie pinokia vel #axeliocontent to troszke sie wyspowia...

źródło: comment_1609369522FXGakXwXtGT7o9hElipcVQ.jpg

Pobierz
  • 1