Aktywne Wpisy
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
#przegryw
ehh jak ja bym zarabiał nawet te 4k to bym już żył na bardzo dobrym poziomie
Komentarz usunięty przez moderatora
"10k to wcale nie dużo"
piszesz to kolesiowi zarabiającemu najniższą krajową
@justlogin: u mnie niestety edukacja zakończyła się na technikum bo bieda i musiałem iść do roboty zresztą nawet nie liczę na kto wie ile jakbym nawet to 4k zarabiał to był bym mega happy albo chociaż 3,5k
@DizzyEgg: Może kiedyś przyznałbym Ci rację. Ale jakiś czas temu poznałem osobę, która spokojnie ma zarobki na tym poziomie na rękę. Spotykałem się z jego przyjaciółką, w której się podkochiwał i która miała tendencje do zbyt mocnego dzielenia się wieloma szczegółami, włączając screeny ich rozmów. I powiem Ci, że jednak taka osoba może być przegrywem. Jedynie ma lepsze metki na stroju
Komentarz usunięty przez moderatora
Życie na nowo można ułożyć, przecież to jest tyle hajsu,że niewiedzialbym na ci wydawać
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Pieniądze to tylko jeden z kilku ważnych czynników potrzebnych do bycia szczęśliwym. Choć zazwyczaj sukces w jednej dziedzinie popycha do sukcesu w kolejnej to nie zawsze tak jest.
Nie chodzi o to żeby negować wartość pieniądza ale zdać sobie sprawę też z innych czynników które wpływają na życie a są tak samo ważne np. zdolności emocjonalne, nawiązywanie kontaktów z ludźmi, czy zdrowie.
Komentarz usunięty przez autora