Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mircy, trochę chora i popieprzona sytuacja i nie wiam jak się w niej odnaleźć...

Kilka tygodni temu podczas rodzinnego spotkania rozmawiałem ze szwagierką i okazało się, że ona wierzy w astrologię, wróżki, taroty i że są jakieś czarne moce, których się zajebiście boi xD. Oczywiście nie dało się racjonalnie porozmawiać tym bardziej, że jeszcze ciotka włączyła się do dyskusji, że też wierzy w takie rzeczy, że np. jak zmarł jej dziadek to ona czuła jego obecność i według niej zmarli przodkowie pomagają jej odganiać złe moce takie jak np nowotwory.

Kilka dni później kupiłem talię tarota i chciałem podrzucić szwagierce do jakiejś szuflady albo na okno, żeby ją trochę postraszyć. Ale nadarzyła się lepsza opcja, bo gdy u niej byłem kilka dni temu zauważyłem gdzie położyła klucze od samochodu. Wziąłem klucze i podrzuciłem jedną kartę do schowka.

I przedwczoraj dowiedziałem się, że podczas jazdy chciała otworzyć schowek i coś tam wyciągnąć czy schować i jak zobaczyła tę kartę to zaczęła panikować i przerysowała komuś zderzak. Była policja i ona cała spanikowana nie chciała najpierw przyjąć mandatu, bo że to nie jej wina xD ja oczywiście cicho i się nie przyznaję do niczego.

I teraz najgorsze bo wczoraj przyjechała do nas kuzynka i jakoś przypadkowo zobaczyła tą talię. I zrobiła się afera. Teraz wydzwania do mnie szwagierka i pół rodziny i chcą, żebym oddawał kasę za naprawę auta. Ja nie mam zamiaru płacić, ale nie chcę mieć całej rodziny przeciwko sobie. Co byście zrobili? Czy może coś mi grozić za takie żarty?

#rozowepaski #rodzina #astrologia #

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fe9de504b1c4f000a5b182c
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

I teraz najgorsze bo wczoraj przyjechała do nas kuzynka i jakoś przypadkowo zobaczyła tą talię.

@AnonimoweMirkoWyznania: kurde OPie, przypadkowo? (°° pewnie leżała na wierzchu bo nie masz instynktu samozachowawczego
  • Odpowiedz
@Arkos12: ja wiem, ze posta trza nabic, spin sie sam nie zrobi, ale serio, taroty, koty i wrozki, byly obecne i modne na dlugo, dluuugo, przed julkami. Podobnie jsk cala reszta zabobonow, kokardek, uroków itd itd.
@AnonimoweMirkoWyznania: wyjsc masz kilka:
- albo idziesz w zaparte, to nie twoja ręka, o niczym nie wiesz, taka talie.mozna.kupic w kazdym sklepie
-mozesz przeprosic i sie.dorzucic do naprawy, i miec nauczke, ze
  • Odpowiedz