Aktywne Wpisy
SarahC +11
Mirki, mam dzisiaj urodziny i zastanawiam się co by sobie kupić z tej okazji dobrego do jedzonka
Badmanek +497
Zawsze fajnie się czyta wpisy osób, które sympatyzują z rosją. Jakie to musi być dla nich ciężkie, że muszą teraz pisać o Tym jak Putin się zemści, jak to Ukraińska ofensywa nic nie da.
Przypomnę wam, że 901 dni temu zaczął się ten spektakl upokorzenia dla rosji.
Ta cała potęga okazała się gówno warta i rosja okazała się być naga
Napadli
Przypomnę wam, że 901 dni temu zaczął się ten spektakl upokorzenia dla rosji.
Ta cała potęga okazała się gówno warta i rosja okazała się być naga
Napadli
Mircy, trochę chora i popieprzona sytuacja i nie wiam jak się w niej odnaleźć...
Kilka tygodni temu podczas rodzinnego spotkania rozmawiałem ze szwagierką i okazało się, że ona wierzy w astrologię, wróżki, taroty i że są jakieś czarne moce, których się zajebiście boi xD. Oczywiście nie dało się racjonalnie porozmawiać tym bardziej, że jeszcze ciotka włączyła się do dyskusji, że też wierzy w takie rzeczy, że np. jak zmarł jej dziadek to ona czuła jego obecność i według niej zmarli przodkowie pomagają jej odganiać złe moce takie jak np nowotwory.
Kilka dni później kupiłem talię tarota i chciałem podrzucić szwagierce do jakiejś szuflady albo na okno, żeby ją trochę postraszyć. Ale nadarzyła się lepsza opcja, bo gdy u niej byłem kilka dni temu zauważyłem gdzie położyła klucze od samochodu. Wziąłem klucze i podrzuciłem jedną kartę do schowka.
I przedwczoraj dowiedziałem się, że podczas jazdy chciała otworzyć schowek i coś tam wyciągnąć czy schować i jak zobaczyła tę kartę to zaczęła panikować i przerysowała komuś zderzak. Była policja i ona cała spanikowana nie chciała najpierw przyjąć mandatu, bo że to nie jej wina xD ja oczywiście cicho i się nie przyznaję do niczego.
I teraz najgorsze bo wczoraj przyjechała do nas kuzynka i jakoś przypadkowo zobaczyła tą talię. I zrobiła się afera. Teraz wydzwania do mnie szwagierka i pół rodziny i chcą, żebym oddawał kasę za naprawę auta. Ja nie mam zamiaru płacić, ale nie chcę mieć całej rodziny przeciwko sobie. Co byście zrobili? Czy może coś mi grozić za takie żarty?
#rozowepaski #rodzina #astrologia #
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fe9de504b1c4f000a5b182c
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
A Tobie oprócz marudzenia rodziny nic nie grozi.
W sądzie na pewno być wygrał i uznali by Cię za niewinnego.
Ale za zabranie jej kluczyków od samochodu i grzebanie w nim tez nie jesteś poważny.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez autora
ew. papieżyca
@AnonimoweMirkoWyznania: kurde OPie, przypadkowo? (╯°□°)╯︵ ┻━┻ pewnie leżała na wierzchu bo nie masz instynktu samozachowawczego
@AnonimoweMirkoWyznania: wyjsc masz kilka:
- albo idziesz w zaparte, to nie twoja ręka, o niczym nie wiesz, taka talie.mozna.kupic w kazdym sklepie
-mozesz przeprosic i sie.dorzucic do naprawy, i miec nauczke, ze