Wpis z mikrobloga

Ale fajnie byłoby dostać szczepionkę jako pierwszy. Wycisnąłbym z tego ile się da. Szybciutko Instagram, fanpage na FB, tik-tok. Dobry fryzjer, stylistka, sesja foto. Codziennie relacjonowałabym, że dalej nic mi nie jest.

"Dzisiaj czuję się dobrze."

Milion lajków.

"Pokażę Wam co jem, żeby potem nie było."

Setki serduszek.

Po kilku miesiącach jestem już jak 99,9% tzw. influencerów, czyli jestem znany z tego, że jestem znany.

Na ulicy zaczynają mnie rozpoznawać. TVN proponuje udział w Tańcu z Gwiazdami. Morozowski domaga się wywiadów. A TVP co trzy dni wrzuca moją uśmiechniętą mordkę przedstawiając mnie jako sukces rządów PiS.

Dobrze zarządzając tematem, pod koniec pandemii mam już z tego sryliony, uruchamiam własną linię ciuchów albo kosmetyków. Po Dudzie startuję na prezydenta.

#koronawirus #heheszki
  • 9
@mickpl

Zamiast orangutana wstaw szczepionkę

KUP SOBIE, #!$%@?, ORANGUTANA! Tak, #!$%@?, owłosionego orangutana, nie mówimy tu o jakiejś #!$%@? kapucynce czy innym #!$%@? szympansie. Nie pytaj mnie skąd masz go wziąć, bo to nie mój problem. Orangutana nazwij Clyde (to nie podlega żadnej dyskusji, wszystkie orangutany mają na imię Clyde - nie pytaj dlaczego, tak działa życie). Zacznij bujać się z orangutanem po mieście, zabieraj go dosłownie, #!$%@?, wszędzie: do klubów/pubów, parków,