Wpis z mikrobloga

Wieczór z Marianem przy wigilijnym stole uważam za zakończony. W pewnym momencie urwał mi się film gdy byliśmy już tylko we dwóch. Ubraliśmy się, podaliśmy sobie teraz ręce i rano jak tylko jasno się zrobi jedziemy do Łowicza zrobić zakupy w Tesco i by nagrać film jak ja go przepraszam, a on moralizatorsko poucza że mówienie prawdy na jego temat nie popłaca. A wy dalej siedźcie i go obrażajcie jednocześnie wierząc jak jakieś foliarze w to że @asp140 to prawdziwa pielęgniarka.
#kononowicz #muremzawalentym #patostreamy
P.....o - Wieczór z Marianem przy wigilijnym stole uważam za zakończony. W pewnym mom...

źródło: comment_1608865672suoGSCE9RzimAqIemnWMud.jpg

Pobierz
  • 26
@MrCALVIN: Próbujesz zniszczyć naszą nową przyjaźń, jak typowy widz Kononowicza, chcesz zniszczyć wszystko to co piękne i mądre. Nie uda ci się. Zło miłością zwyciężaj. Wybaczamy sobie nawzajem i uczymy się wybaczać hejterom.
@MrCALVIN: Wy cholerni hejterzy z Wykopu, tylko wy umiecie niszczyć, dewastować czyjąś przyjaźń. Bardzo proszę dewastować, czym prędzej wypisywać takie wariackie posty. Że ja piłem jakąś wódkę. A ja nie znam takiej wódki.