Wpis z mikrobloga

@JarekNoooTego: Ja gram od pół roku na geforce now, od czasu cyberpunka serwery są obciązone, że sam muszę poczekać w kolejce mając foundera. Jednak jak masz stabilne łącze to możesz fajnie cieszyć się grami ( ͡° ͜ʖ ͡°) Polecam
  • Odpowiedz
@JarekNoooTego: opłaca się, sam się dziwię jak dobrze to działa i prawie zerowe opóźnienia przy strzałach, chodzeniu. Oczywiście drobny imput lag, ale to normalne i idzie się przyzwyczaić.
  • Odpowiedz
  • 0
@Pafciok właśnie odpaliłem na pół h cyberpunk i żadnych kolejek nie było o dziwo :D tylko zastanawiam się czy to cyberpunk tak #!$%@? wygląda czy gra wyświetla się w tak niskiej rozdzielczości ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
tylko zastanawiam się czy to cyberpunk tak #!$%@? wygląda czy gra wyświetla się w tak niskiej rozdzielczości

@JarekNoooTego: pixele będziesz widział, nic z tym nie poradzisz, musisz oddalić się trochę od komputera, a po jakimś czasie przestaniesz to zauważać
  • Odpowiedz
da się na tym grać w gry online?

@szymon362: typu fortnite czy CS? Nie, nie polecam. Próbowałem i opóźnienia w obrazie w takich grach są za duże. Ale gry samochodowe, przygodowe, czy np. CP2077 działają świetnie.
Np. taki Apex Legends jest niegrywalny według mnie na GeForce Now
  • Odpowiedz
@JarekNoooTego: Tuż po premierze CP2077, miałem drobne problemy. Teraz jest już znacznie lepiej, no i nie mam żadnego oczekiwania w kolejce. Generalnie trzeba mieć te min. 50mbps i stabilne łącze.

Co ciekawe dużo lepiej mi chodzi CP2077 odpalane przez chrome na stronie play.geforcenow niż w aplikacji.

Wiadomo, że obraz nie jest żyleta jak na swoim PC, jest delikatne rozmycie.

Ogólnie ja się bawię dobrze :) Jest chyba wersja darmowa, to
  • Odpowiedz