Mirki warto wykupić GeForceNow na pół roku? Jak sprawdza się to granie w chmurze? Mam słaby PC i Xbox one s i jakoś nie mam ochoty inwestować w nowy sprzęt a popykałby w jakiś #cyberpunk2077 czy #assassinscreed valhalla.
@JarekNoooTego: Ja gram od pół roku na geforce now, od czasu cyberpunka serwery są obciązone, że sam muszę poczekać w kolejce mając foundera. Jednak jak masz stabilne łącze to możesz fajnie cieszyć się grami ( ͡°͜ʖ͡°) Polecam
@JarekNoooTego: opłaca się, sam się dziwię jak dobrze to działa i prawie zerowe opóźnienia przy strzałach, chodzeniu. Oczywiście drobny imput lag, ale to normalne i idzie się przyzwyczaić.
@Pafciok właśnie odpaliłem na pół h cyberpunk i żadnych kolejek nie było o dziwo :D tylko zastanawiam się czy to cyberpunk tak #!$%@? wygląda czy gra wyświetla się w tak niskiej rozdzielczości ( ͡°ʖ̯͡°)
@szymon362: typu fortnite czy CS? Nie, nie polecam. Próbowałem i opóźnienia w obrazie w takich grach są za duże. Ale gry samochodowe, przygodowe, czy np. CP2077 działają świetnie. Np. taki Apex Legends jest niegrywalny według mnie na GeForce Now
@JarekNoooTego: Tuż po premierze CP2077, miałem drobne problemy. Teraz jest już znacznie lepiej, no i nie mam żadnego oczekiwania w kolejce. Generalnie trzeba mieć te min. 50mbps i stabilne łącze.
Co ciekawe dużo lepiej mi chodzi CP2077 odpalane przez chrome na stronie play.geforcenow niż w aplikacji.
Wiadomo, że obraz nie jest żyleta jak na swoim PC, jest delikatne rozmycie.
Ogólnie ja się bawię dobrze :) Jest chyba wersja darmowa, to
#gry #gaming #geforcenow
@JarekNoooTego: pixele będziesz widział, nic z tym nie poradzisz, musisz oddalić się trochę od komputera, a po jakimś czasie przestaniesz to zauważać
@szymon362: typu fortnite czy CS? Nie, nie polecam. Próbowałem i opóźnienia w obrazie w takich grach są za duże. Ale gry samochodowe, przygodowe, czy np. CP2077 działają świetnie.
Np. taki Apex Legends jest niegrywalny według mnie na GeForce Now
Co ciekawe dużo lepiej mi chodzi CP2077 odpalane przez chrome na stronie play.geforcenow niż w aplikacji.
Wiadomo, że obraz nie jest żyleta jak na swoim PC, jest delikatne rozmycie.
Ogólnie ja się bawię dobrze :) Jest chyba wersja darmowa, to