Aktywne Wpisy
Rad-X +73
Jakie są wasze wspomnienia z lekarskiej komisji wojskowej?
Ja najgorzej wspominam pomiar siły mięśni odbytu tą #!$%@?ą dmuchaną gruszką z licznikiem. Ja jeszcze rowa nie ogoliłem i później musiałem paznokciami ten lubrykant z niego wygrzebywać. I w ogóle, to najgorsze uczucie tego ciepła tej gruszki po poprzednim kolesiu :/ niby są myte, ale...
A po drugie, to jak przy ważeniu jąder tą łyżką ogarną, że walisz kapucyna i dają cię na stanowisko
Ja najgorzej wspominam pomiar siły mięśni odbytu tą #!$%@?ą dmuchaną gruszką z licznikiem. Ja jeszcze rowa nie ogoliłem i później musiałem paznokciami ten lubrykant z niego wygrzebywać. I w ogóle, to najgorsze uczucie tego ciepła tej gruszki po poprzednim kolesiu :/ niby są myte, ale...
A po drugie, to jak przy ważeniu jąder tą łyżką ogarną, że walisz kapucyna i dają cię na stanowisko
KolorowychSnow +168
Kto w Amazonie wpadł na pomysł, żeby dodać do oferty Sarnie Żniwo? XD
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
tl;dr: #rozdajo innowacyjne maski ochronne!
Jesteśmy breezy #takeItBreezy, od 2018 produkujemy w #kraków nietuzinkowe maski antysmogowe premium. Kiedy zaczęło się szaleństwo z #koronawirus i #pandemia skorzystaliśmy z naszego doświadczenia i zamiłowania do łączenia ergonomii z pięknym designem. W efekcie powstały maski wielorazowe ZONDA, które również wytyczają nowe kierunki na rynku. Dlaczego?
• oddycha się w nich lekko
• koniec z parującymi okularami
• są stylowe i ultra-lekkie
• zrobione z antybakteryjnego materiału z certyfikatami
• mają komfortowe regulowane uszy
• 4 wersje kolorystyczne
• ładne opakowania w sam raz na #prezent
Taka maseczka ochronna jest do wzięcia ;)! A ponieważ #swieta to czas prezentów dorzucamy drugą maskę, którą wylosowany szczęśliwiec/wczyni będzie mógł/a obdarować kogoś bliskiego.
Zasady:
- zielonki d... nie tym razem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- plusujecie, a w komentarzu podajcie kolor i rozmiar wybranych masek ZONDA (model musi być dostępny)
- wyniki w piątek (a wysyłka po świętach)
Jakby tego było mało mamy dla Was #cebuladeals w formie #kodyrabatowe ( ͡$ ͜ʖ ͡$)!
Kod -10%: WYKOP26 (na: maska antysmogowa, maska ochronna, filtry do masek antysmogowych, płyn do dezynfekcji filtrów). Ważny do soboty do 23:59!
Przy okazji zapraszamy na naszą stronę https://www.breezy.pl, instagrama i facebooka
Wesołych Świąt!
Wyglądają świetnie!
strasznie drogie macie te maseczki :D
Wygladaja na prawde ladnie:)