Aktywne Wpisy
MIREKFAJFUS +1346
największy przegrany wyborów, chociaż nawet nie kandydował XD
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
dziacha +291
Żądamy od PO przeprowadzenia prawdziwego referendum:
- Czy zmienić prawo aborcyjne i w jaki sposób?
- Czy umożliwić głosowanie przez Internet?
- Czy usunąć lekcję religii ze szkół?
- Czy wypowiedzieć Ff55?
- Czy wpisać gwarancję posługiwania się gotówką do konstytucji?
Dodawajcie kwestie które dzielą Polaków i które należy w końcu rozwiązać metodami demokratycznymi.
#wybory
- Czy zmienić prawo aborcyjne i w jaki sposób?
- Czy umożliwić głosowanie przez Internet?
- Czy usunąć lekcję religii ze szkół?
- Czy wypowiedzieć Ff55?
- Czy wpisać gwarancję posługiwania się gotówką do konstytucji?
Dodawajcie kwestie które dzielą Polaków i które należy w końcu rozwiązać metodami demokratycznymi.
#wybory
Komentarz usunięty przez moderatora
@gpsn: Nie przesadzaj z tym sformułowaniem wobec siebie, aczkolwiek bardzo doceniam pewność siebie przy równoczesnym braku jakiejkolwiek samoświadomości. Poza tym nie udało ci się odpowiedzieć na moje pytanie, dałeś radę wyrzucić z siebie tylko przytyk a la "ci źli" są tacy nielogiczni, a "ten dobry" ja, który "odkrył pewne prawdy" i #!$%@? go "wyjątkowość", jest ostoją logicznego myślenia. Bo przecież tylko poprzez logiczne myślenie można próbować zarzucić, że nigdy
Od siebie dodam, że gdy nie było internetu - tylko rodzina wiedziała żeś głupi.
@gpsn: na pewno nie ty ani żaden z pseudo prawakow
Fact check: homoseksualizm jest normalnym wariantem ludzkiej seksualności. Po tym miałem ci już nie odpisywać, ale cóż.
Gpsn biały też
Gpsn mądry
@gpsn: nie, Bosak, braun i Godek wraz z resztą antynaukowych kreatur.
Rozumiem że jesteś jedną z osób których rozumowanie ogranicza się do prostych impulsów wysyłanych do mózgu na podstawie skojarzeń:
Mężczyźni wynaleźli> mężczyźni lepsi> ja mężczyzna > ja lepszy
Ja #!$%@?, parodią jest to że w XXI wieku jeszcze takie przypadki jak ty istnieją XD
@gpsn: napisał gość który twierdzi że biali są lepsi bo dużo białych ludzi coś wynalazło XDDDDDDD