Wpis z mikrobloga

logiczne myślenie

@gpsn: Nie przesadzaj z tym sformułowaniem wobec siebie, aczkolwiek bardzo doceniam pewność siebie przy równoczesnym braku jakiejkolwiek samoświadomości. Poza tym nie udało ci się odpowiedzieć na moje pytanie, dałeś radę wyrzucić z siebie tylko przytyk a la "ci źli" są tacy nielogiczni, a "ten dobry" ja, który "odkrył pewne prawdy" i #!$%@? go "wyjątkowość", jest ostoją logicznego myślenia. Bo przecież tylko poprzez logiczne myślenie można próbować zarzucić, że nigdy
Czyli dalej brniesz nie posiadając absolutnie żadnej wiedzy w żadnym z tematów, jakimi #!$%@? sobie na lewo i prawo.

Dlaczego tak sądzisz? Ludzie wybitni często sa dotknięci różnymi chorobami. Geniusz idzie w parze z szaleństwem.

Fact check: homoseksualizm jest normalnym wariantem ludzkiej seksualności. Po tym miałem ci już nie odpisywać, ale cóż.

Pomyś chwilę zanim coś napiszesz. Czy to, że większość wynalazków była dokonana przez chrześcijan uprawnia cię do stwierdzenia "chrześcijaństwu zawdzięczamy
Czyżby ty wraz z grupa Murzynów oraz feministek?

@gpsn: nie, Bosak, braun i Godek wraz z resztą antynaukowych kreatur.
Rozumiem że jesteś jedną z osób których rozumowanie ogranicza się do prostych impulsów wysyłanych do mózgu na podstawie skojarzeń:

Mężczyźni wynaleźli> mężczyźni lepsi> ja mężczyzna > ja lepszy

Ja #!$%@?, parodią jest to że w XXI wieku jeszcze takie przypadki jak ty istnieją XD