Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Nietypową kostkę ze szkła zaprojektował Mikołaj Romanowicz oraz Krzysztof Grześków z pracowni Rewizja Grupa Projektowa. Mieszkanie znajduje się w kamienicy przy placu generała Józefa Bema we Wrocławiu na Ostrowie Tumskim, tuż obok rzeki.
https://www.whitemad.pl/wroclaw-powiekszyl-mieszkanie-w-kamienicy-o-nowoczesna-kostke/?fbclid=IwAR2I7_v9pDZxesjKxPx2UBxCSzT5VLmtqR6LGj-sW6AOKotVEX0recpGUVY
----------
no nie wiem
#wroclaw #architektura
Ta, a stare baby nie siedzą w oknach ( ͡°
Pytanie o to, czy wydaje ci się, że ktoś cię obserwuje, jest jednym z pierwszym jakie usłyszysz od lekarza w trakcie ewaluacji psychologicznej. No ale przecież to ja tutaj przejawiam projekcje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No patrz, a jednak byłeś w stanie odpowiedzieć na własne pytanie, jestem
Powiem tak, odwiedziłem większość państw w Europie, mieszkałem też dłużej poza Polską i nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby zwracać uwagę na to kto, jak i gdzie zasłania okna bądź nie.
A to wywnioskowałeś po czym? Co ciekawe, to ty już kilkukrotnie przyznałeś, że patrzysz ludziom w okna/na ogrodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Typie, ja napisałem jedno zdanie i bynajmniej nie dlatego (co znowu próbujesz mi wmówic), że zobaczyłem duże okna. Dwa, że nie napisałem, że będą, a mogą, co dodatkowo uściśliłem w odpowiedzi na twoje rzucanie inwektywami.
Ty zacząłeś toczyć pianę i popisywać się