Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Metylo +224
Tanie mieszkania są dla zarządu, dla ciebie areczku mamy tylko drogie mieszkania od flipera na drogi kredyt od banku xD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ogrywalismy Wsiasc do pociagu i bylo super, potrzebuje jednak drugiego tytulu, niekoniecznie tego samego gatunku.
Myslalem o Battlestar Galactica, tylko czy zasady nie beda zbyt skomplikowane? Co jeszcze polecacie?
#gryplanszowe
Sabotazysci + jedna z tych: 7 cudow swiata, Cywilizacja: Poprzed wieki, Diune i Catan: Gwiezdni Osadnicy.
Nie zalezy mi na az tak prostej rozgrywce, a 7 cudow swiata chyba dosc szybko sie gra?
No i co sadzicie o Terraformacji Marsa?
7 cudow jest w miare krótkie ale za to bardzo dobrze chodzi na 5-7 ludzi
terraformacja to bardzo dobra gra - często gramy w 4-5 osób
a sabotażysta to taka imprezówka, ale bardzo fajna (koniecznie z rozszerzeniem jak już)
@CKNorek: naprawdę? o.0
ja od czasu gdy pierwszy raz zagrałem z dodatkiem, już nigdy nie powróciłem do podstawki
jest to super urozmaicenie i gra bardziej dynamiczna i śmieszniejsza
@trollasek: napisz w kilku zdaniach o różnicach, nie mówię "nie" temu dodatkowi : D
Tym? https://www.gandalf.com.pl/p/gra-sabotazysta-rozszerzenie/
@CKNorek: przede wszystkim więcej ról, zamiast kopacza i sabotażysty są:
kopacze zieloni i niebiescy (drużyny), postacie niezależne, jeden zbiera diamenty, drugiego interesuje tylko dojście do skarbu, no i sabotażyści. najciekawsze jest to, że nie wiadomo kto jest w grze, może być 3 sabotażystów, a może nie być w ogóle. oprócz tego karty do zmiany ról lub kart na ręce