Aktywne Wpisy
DrMagK2 +256
Moje miasto takie piękne XD
plottwist +634
Ogólnie jestem przerażony tym wypadkiem na A1 i mega fajnie, że na wykopie ludzie chcą sprawiedliwości, za to co spotkało tą rodzine, różne wypadki widziałem i po prostu klikam, oglądam i zamykam ale tutaj jakoś to siedzi we mnie i cały czas sprawdzam jakieś nowe info. Na yt bandyci drogowi jest wstawiony gif z przybliżenia kamerki z auta jadącego z naprzeciwka, spowolniłem to trochę i zobaczcie jak dość dobrze wygląda moment uderzenia.
A wy co tam tagowicze, nie dostaliście bana tuż przed burzą? Moderacja wam nie kasuje postów? No widzicie jak to jest jak nie ma się abonamentu Wykop Premium. Tej osobie nikt się nie wymknie (poza mną). Janusz Tracz to miękka parówa w porównaniu do jej potęgi. Sprawiedliwości stało się zadość. Teraz prokurator z was zrobi dziury sami wiecie w czym. Nawet mi was nie żal.
Wesołych świąt, niech ten czas przywoła sądy boże, które rozliczą nas wszystkich z naszych uczynków i które ostatecznie orzekną, kto tu jest dobry, a kto zły. Niech Bóg da nam wszystkim siłę, rozum i umiejętność otwierania uszu, nosa i ust, by widzieć podprogowe wiadomości tam, gdzie ich kompletnie nie ma i prawdę tam, gdzie jest tylko i wyłącznie fikcja przygotowana według scenariusza.
benc
#kononowicz #muremzawalentym #heheszki #patostreamy