Wpis z mikrobloga

Jak dobrze, że moderacja zrobiła dla mnie wyjątek i ciężko pracowała by błyskawicznie kasować wszelkie moje posty - uff, dzięki temu prokurator do mnie nie zapuka. 6:25 i dalej mam spokój - prawdopodobnie ta osoba nawet nie miała czasu na zrobienie mi teczki, tak szybko moderacja pracuje. Ale już mi jej nie zrobi - nie ma z czego (dobry strzał w stopę jest dobry, celny, rzetelny, i tak dalej, i tak dalej), a swoje posty będę pisać  b a r d z o  o s t r o ż n i e .  W końcu z prokuraturą nie ma żartów, jeszcze zostanie mi postawiony zarzut przestrzegania zasad etyki dziennikarskiej albo sygnalizatorstwa. Dziękuję wam moderacjo, wzorowo wykonaliście swoją robotę, propsuję i będę pyskować do każdego kto was wyzywa albo wstawia zdjęcia insynuujące że jesteście pewnymi postaciami z popularnego serialu telewizyjnego nadawanego od 1997 roku. Męczennicy nad męczenników, niczym Chrystus Król Zbawiciel, bronicie użytkowników przed odpowiedzialnością karno-sądową. I co za to macie? Wyzwiska. Obrazy. Brzydkie słowa. Tylko za to, że bronicie niedobrych, złych, łamiących prawo użytkowników przed odpowiedzialnością karno-sądową.

A wy co tam tagowicze, nie dostaliście bana tuż przed burzą? Moderacja wam nie kasuje postów? No widzicie jak to jest jak nie ma się abonamentu Wykop Premium. Tej osobie nikt się nie wymknie (poza mną). Janusz Tracz to miękka parówa w porównaniu do jej potęgi. Sprawiedliwości stało się zadość. Teraz prokurator z was zrobi dziury sami wiecie w czym. Nawet mi was nie żal.

Wesołych świąt, niech ten czas przywoła sądy boże, które rozliczą nas wszystkich z naszych uczynków i które ostatecznie orzekną, kto tu jest dobry, a kto zły. Niech Bóg da nam wszystkim siłę, rozum i umiejętność otwierania uszu, nosa i ust, by widzieć podprogowe wiadomości tam, gdzie ich kompletnie nie ma i prawdę tam, gdzie jest tylko i wyłącznie fikcja przygotowana według scenariusza.

benc

#kononowicz #muremzawalentym #heheszki #patostreamy