Aktywne Wpisy
mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Przesadzam?
- Tak 8.4% (210)
- Nie 81.6% (2037)
- Sprawdzam 10.0% (250)
RudyPele +463
"Robert dzisiaj wychodzę na kurs tańca z tym nowym kolegą Adebayo, kazał cię pozdrowić, a i pamiętaj przygotuj kolacje dla dziewczynek i poczytaj im na dobranoc, powodzenia jutro na meczu, kocham cie"
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
Kiedyś taki kompletny freeze, że nic nie pomaga prócz resetu to miałem raz na 3-4 miesiące, teraz mam co kilka (3-5) dni freeze lub samoistny restart.
To samo zauważył kolega, który też wcześniej miał Intela, teraz ma AMD (inna płyta i RAM niż ja, ale procek AMD też seria 3000) i też co kilka dni kompletna zwiecha.
#komputery #hardware #pcmasterrace
@Megawonsz_dziewienc:
@koomeet:
Format był i fresh nówka winda, aktualke BIOSu robiłem zaraz po kupieniu. Teraz widzę, że wyszło kilka nowszych wersji, w każdej mowa o stability więc zaktualizuję i zobaczymy.
AMD Ryzen 9 3900X (chłodzenie Be Quiet! Dark Rock Advanced C1)
TUF GAMING X570-PLUS
G.Skill TridentZ DDR4 2x16GB 3200MHz CL16 XMP2 Black
MSI GeForce GTX 1070 GAMING 8GB GDDR5
Samsung SSD 950 PRO
be quiet! 750W Dark Power PRO 11
Trzy pierwsze pozycje były wymieniane przy modernizacji kompa, reszta ze starego.
Po prostu, robię sobie cos tam, głównie pracuje na przeglądarce i programach graficznych i jest nagła zwiecha lub czasami
Jak coś jest podkręcone to zrzuć taktowanie na domyślne (tak, wyłącz też XMP).
Nic nie podkręcałem bo cenię cisze.
CMD: eventvwr.msc i Logi Windowsa > system i sprawdź co się pokrywa z momentem freezu.
@Syn_Tracza: Sprawdzałeś dysk? Hd tune użyj.