Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jestem 4 lata z chlopakiem, ktory nie chce klasycznego seksu.

Jesteśmh z chłopakiem 4 lata, 2 lata mieszkamy a nie uprawialismy seksu klasycznego (nigdy). Obije jestesmy sobie pierwsi. Dosłownie dziewica i prawiczek. Mamy 23 lata. W czym problem?

On ie boi ciazy. Bralam tabletki przez poltorej roku (zdrowotnie) a on zawsze odwracal kota ogonem i nawet jak byla okazja to on nie chcial. Ogranicza sie do pettingh, zawsze tylko petiing. Raz na trzy tygodnie. Kiedys bylo czesciej, pozniej urodzila jego mloda kuzynkai sobie cos ubzdural, ze przez 3 miesiace wcale mnie nie dotykal.

Problem tylko, ze ja juz chyba mam lekki problem, bo nie czuje sie mokea gdy mnie dotyka nie wiem, moze to po tabletkach albo juz sama nastawiona jestem do tego, ze po ci mam byc mokea jak nic dalej nie bedzie.

Wszystko inne dziala w zwiazku, dogadujeny sie, ale on studiuje i boi sie ciazy. Zawsze wspomina, ze nie jest gotowy na dziecko wiec nie bedzie sie bawil w ojca. P----------y i tabletki, stosunek pezerywany nic mu nie mowi, bo twierdzi ze i tak wpadnie. Nie wiem moze ja przesadzam?

Moze s--s klasyczny wcale nie jest taki super i ma racje ze lepiej jak zostaniemy przy pettingu? Powiedzcie mi, s--s klasyczny jest lepszy niz petting? Cos trace?

Sama nie wiem, doradzcie cos.

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #s--s

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fdab5d235ed44000acddf8f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Wesprzyj projekt
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

M.: Znajdź sobie mężczyznę bo to co masz to męska c--a. Za niedługo zacznie ci spadać samoocena nie będziesz czuła się kobietą. Z drugiej strony s--s to niby nie wszystko ale nie znam udanego związku bez dobrego seksu. Twój dzieciak super , że niby jest odpowiedzialny ale z drugiej strony weź bpid uwagę, że dla niego nigdy nie będzie dobrego momentu na s--s, bo zawsze będą inne cele w życiu. Jeżeli
  • Odpowiedz
MglistaAnia: On jest gejem, albo coś mu mocno siedzi w głowie i bez pomocy się nie obejdzie. Może u kogoś z jego stron ktoś zaciążył się, a skutki były opłakane.
Jeszcze jest możliwość, że jest bardzo ambitny i stawia to na pierwszym miejscu. Osobiście doskonale rozumiem to ostatnie, bo wolałbym być sam, niż spartolić sobie młodość i być przez to później zakompleksionym Januszem na starość. Tak, s--s jest ważny w związku i musi być. Można się zabezpieczyć i wtedy jest niska szansa na ciążę, ale wpadki się zdarzają.

@M z mojej perspektywy większą "męską cipą" jest typ co boi się własnego prawictwa i jest z kimś, bo się boi być sam.

@bez_znaczenia: chwila, czyli ludzie mają być ze sobą póki lepszej gałęzi sobie nie znajdą? Przecież trzymanie się nieatrakcyjnej już gałęzi z kilometra bije niskim poczuciem własnej wartości i słabością xd Jak ktoś nie potrafi być singlem, to niech lepiej wcale nie
  • Odpowiedz
ChytryOrangutan:

On ie boi ciazy. Bralam tabletki przez poltorej roku (zdrowotnie) a on zawsze odwracal kota ogonem i nawet jak byla okazja to on nie chcial. Ogranicza sie do pettingh, zawsze tylko petiing. Raz na trzy tygodnie. Kiedys bylo czesciej, pozniej urodzila jego mloda kuzynkai sobie cos ubzdural, ze przez 3 miesiace wcale mnie nie dotykal.

Ma coś z psychiką albo po prostu nie chce uprawiać z tobą seksu a ciążą
  • Odpowiedz