Aktywne Wpisy
doomzdayzz +1074
Egzekucja CEO amerykańskiej firmy ubezpieczeniowej.
tematem żyje całe USA teraz ;>. typ na każdym wystrzelonym naboju wygrawerował „Deny. Defend. Depose.” czyli procedura odmawiania ludziom finansowania leczenia z ubezpieczenia. Zastrzelił CEO firmy ubezpieczeniowej. wsiadł na rower, pojechał do Central Parku i zniknął. Szukają go, publikują zdjęcia ale duża część społeczeństwa widzi w nim bohatera, taki Robin Hood naszych czasów. Policja natomiast twierdzi, że to zawodowiec bo jak zacięła mu się klamka to ją
tematem żyje całe USA teraz ;>. typ na każdym wystrzelonym naboju wygrawerował „Deny. Defend. Depose.” czyli procedura odmawiania ludziom finansowania leczenia z ubezpieczenia. Zastrzelił CEO firmy ubezpieczeniowej. wsiadł na rower, pojechał do Central Parku i zniknął. Szukają go, publikują zdjęcia ale duża część społeczeństwa widzi w nim bohatera, taki Robin Hood naszych czasów. Policja natomiast twierdzi, że to zawodowiec bo jak zacięła mu się klamka to ją
źródło: IMG_6747
Pobierz
paxtax +4
#hydraulika Jak odkręcić taką srubę? #remontujzwykopem
źródło: Zrzut ekranu z 2024-12-06 16-12-16
Pobierz

Czy ona nie jest śliczna i urocza? (。◕‿‿◕。)
#alboialba #kitku #pokazkota #koty
źródło: comment_1608107246ZHghnm3baeybrc4pqu8I4K.jpg
Pobierz@szzzzzz: śmiechłem z tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja mam tak samo jak odwiedzam kumpla i widzę jego kitku (⇀‸↼‶)
Jest śliczna. Wszystkie buraski są śliczne :3
źródło: comment_1608108487rzRTL46YoD0lHVsuihv5Hf.jpg
PobierzAle spoko, chyba każdy kocic rodzic to przeżywa xD
Mój telefon w połowie jest pełen zdjęć kota, potem urodziło się dziecko i są zdjęcia dziecka, a ostatnio kwitnie miłość między kotem a dzieckiem i mam słodkie zdjęcia ich razem <3
źródło: comment_1608112402osEmKuKhe0ElW1bfy7Rjk4.jpg
Pobierzźródło: comment_16081187986fCAbFJ7x807K0VTsf2mUW.jpg
Pobierz