Aktywne Wpisy
mlody91pl +31
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

Niemaco122 +624
Kierowca BMW się oburzył na kierowcę seata bo nie mógł wyprzedzić na skrzyżowaniu. Akcja była taka że z podporządkowanej cofał tir z naczepa i blokował jeden prawy pas. Gość zostawił seata na awaryjnych tak jak na wideo. Zjeb z BMW stał może 30-40sek ale nie wytrzymał i musiał znaleźć kierowcę seata. Jak się skończyło to widać na nagraniu. Rozumiem że Dareczek źle zaparkował (prawdopodobnie pilotował kierowcę TIRa żeby mógł wyjechać) no ale

Hej,
Firma w której pracuje (Kraków, zakłady bukmacherskie) poszukuje Frontend Developerów, praca głownie w React i NodeJS.
Rekrutacja składa się z 3 etapów najpierw krótka (15 min) rozmowa HR'owa o oczekiwaniach finansowych i przedstawieniu firmy, potem 30 minut call który sprawdza czy kandydat zna się jakkolwiek na JS i potem 1h technicznej rozmowy.
Widełki zależnie od rezultatu rozmowy ale dla seniora myślę że około 17k brutto na UoP jest realne jak się wypadnie troche ponad średnio na rozmowie (na b2b pewnie coś koło 20k), dla regulara obstawiam że 12-14k może być realne.
Z zalet mogę powiedzieć że praca w anglojęzycznym środowisku, najnowsze technologie, AWS, duża autonomia i troche czasu wolnego, dostęp do safari books i acloud.guru (bardzo dobre kursy z AWS), 1k budżetu szkoleniowego rocznie. Biuro przy rondzie grzegórzeckim w biurze bilard / konsola / piłkarzyki / codzienne owoce / itd (oczywiście po pandemii). Na razie do marca praca full remote.
Aplikacja przeze mnie przyspieszy i ułatwi troche proces, więcej bardzo chętnie opowiem na priv.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@foreveralone: wszystko spoko, stawki troche w góre, troche starych rozwiązań zaorane, dużo rzeczy w AWS ale to zależy od channelu
@sztandar: referala dostaje się po przejsciu przez kandydata okresu próbnego, i tym referalem dzielę się 50/50. Aktualnie trwa konkurs za polecenie dobrego kandydata dostaje się voucher a ja chce kupić CP. Postanowiłem więc sprawdzić czy na wykopie da się
Tak z ciekawości ile masz w obecnej firmie lub ile jest według ciebie ok ?
Fajnie że wykop to taki sirius biznes i fajnie że można tu się czegoś dowiedzieć. Powodzenia w szukaniu