Wpis z mikrobloga

@AntyKuc:

Jak sobie to wyobrażasz, że jakaś sytuacja zależna od danego miejsca będzie odpalana w innym, czy dialog będzie inny?

Choćby nawet tak, że masz ileś sytuacji niezależnych, które mogą się zdarzyć i są one randomowo losowane, w którym miejscu czy momencie się przytrafią, wtedy to nie raziłoby w oczy aż tak jak
  • Odpowiedz
@Megawonsz_dziewienc:

Choćby nawet tak, że masz ileś sytuacji niezależnych, które mogą się zdarzyć i są one randomowo losowane, w którym miejscu czy momencie się przytrafią, wtedy to nie raziłoby w oczy aż tak jak aktualnie.

Ale w jaki sposób to razi w oczy XD? Wchodzi w nowe miejsce i odpala się skrypt z randomową sytuacją. Serio razi Cię to w oczy? Przecież to jest normalne zachowanie w grach open world.
  • Odpowiedz
@AntyKuc: Człowieku, mówię o tych specyficznych opcjach dialogowych, które są, ale nie wnoszą nic do sprawy bo niezależnie czy wybierzesz jedną żółtą odpowiedź czy drugą to skończy się tym samym. A ty mi podajesz za przykład jakiegoś pojedynczego questa gdzie możesz zadecydować o tym co się stanie poprzez dialogi.

Ale w jaki sposób to razi w oczy XD?

Choćby tak, że niezależnie od pory dnia będzie rozgrywało się to samo
  • Odpowiedz
@Megawonsz_dziewienc:

Człowieku, mówię o tych specyficznych opcjach dialogowych, które są, ale nie wnoszą nic do sprawy bo niezależnie czy wybierzesz jedną żółtą odpowiedź czy drugą to skończy się tym samym. A ty mi podajesz za przykład jakiegoś pojedynczego questa gdzie możesz zadecydować o tym co się stanie poprzez dialogi.

To pewnie mówisz o questach głównych, bo poboczne zazwyczaj wyglądają tak jak opisuje.

Choćby tak, że niezależnie od pory dnia będzie
  • Odpowiedz
Ps 4 to już nie jest sprzęt do grania przecież, może służyć jedynie jako podstawka pod nogi.

@Napromieniowany__: No no. Przecież wszystkie nowe tytuły które wyszły na ps4 i xone są niegrywalne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Megawonsz_dziewienc: na steamie gracze PC w 80% polecają gre na 180k opinii. Ja sam daje mocne 9+/10 po 33 godzinach gry. A piwniczaki i tak się będą pruły, jak to możecie dobrze się bawić w grze z której wysyłam wszystkim memy i kompilacje (_ )
  • Odpowiedz
@ARTEM13: Ależ ja ci nie bronię się dobrze bawić, jak najbardziej jak ci się podoba to graj, tylko nie wmawiaj mi, że ta gra jest jakkolwiek dopracowana i wydanie jej w takim stanie w jakim ją wydali to nie jest plucie na graczy xD

Cyber-simp to cyber-simp.
  • Odpowiedz