Wpis z mikrobloga

To już koniec CD Projektu. Było miło ale się skończyło. Tylko Wiedźmin zostanie w naszej pamięci. Szkoda, mogło być tak pięknie. Wyrósł by nam gigant na miarę Ubisoftu. A skończyło się na paru gierkach. Tak to jest jak się odchodzi od tego co działało i zaczyna kombinować z LGBT, BLM i innymi rzeczami. Zamiast zostawić sprawdzony zespół który zna się na rzeczy, to zatrudniają byle kogo, byle by kolory się zgadzały i na dodatek pełno bab w firmie i jeszcze się tym chwalą. Baby nigdy nie zrobią dobrze tego, co zrobiłby facet, a jak zrobią to 2 razy wolniej. Nie wiem, myślę że tylko ogłoszenie pracy nad Wiedźminem 4 może jakoś uratować to studio i jeszcze zachęcić graczy do siebie. Z Cyberpunkiem to klapa totalna, długo się po nim nie pozbierają, porażka dziesięciolecia. Chyba tylko No Man’s Sky i Daikatana były gorszym zawodem. Nie oszukujmy się, nawet po tysiącu patchy i nie wiadomo co jeszcze Cyberbug będzie słabą grą. Wiedźminowi to może ten syf pucować co najwyżej buty. Wiedźmin to była gra jeden na milion. #cyberpunk2077 #gry #ps4 #wiedzmin3
  • 75
  • Odpowiedz
@tyqp: Bethesda została przejęta przez Microsoft m.in. przez fiasko F76.

@Bethesda_sucks: jak juz to przez to zostala przejeta taniej, micro od jakiegos czasu skupuje miejsze/wieksze studia zeby poszerzyc swoja oferte growa. nawet jakby f76 sie udal to i tak bethesda wpadlaby w rece billa(imo oczywiscie).
  • Odpowiedz
  • 31
Wykopki nigdy nie pracowały w korpo i winę za #!$%@? stan techniczny zrzucają na akcje PRowe i parę zdjęć kobiet z teamu XDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@vin42: No bo inaczej niż urojenia tego nazwać nie można.
@LetMeStay: Gra wyszła w takim stanie przez tragiczne zarządzanie projektem, przerost ambicji nad realnymi możliwościami i częste zmiany koncepcji. Przez to i przez wyznaczoną nie możliwą do spełnienia datę premiery brakło czasu aby dopracować techniczny aspekt projektu. Wszystkie te decyzje podejmował zarząd a nie blm czy LGBT xD W cdpr leży zarządzanie pracą ludzi i choćby teoretyczne określanie czasu potrzebnego
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@LetMeStay: jeszcze nie grałem, ale patrząc po recenzjach i opiniach tych co grali to widać że gra jest bardzo dobra, ale wyszła po prostu za wcześnie. Redzi teraz doszlifują gierkę patchami i za kilka miesięcy będzie spokojnie gra roku 2020 9.5/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
tak to jest jak się odchodzi od tego co działało i zaczyna kombinować z LGBT, BLM i innymi rzeczami.

@LetMeStay: i pomyśleć, zę tacy jak ty mają prawa wyborcze. A może wierzysz jeszcze w to, że to był zły wpływ księżyca albo kiepskie ustawienie planet w latach produkcji gry? A może to UFO sprawiło, że wyszło jak wyszło?
  • Odpowiedz
@LetMeStay: wiedzmin byl #!$%@?ą gra która dostała dobre oceny od casuali. Poza tym nikt nie miał wobec niej jakichkolwiek oczekiwań bo po raz pierwszy Zachodni ludzie usłyszeli taka nazwę jak wiedzmin
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@LetMeStay: Ja #!$%@? przecież oni na tym zarobią więc skąd te bzdety o końcu studia. Nawet jak część wystąpi o zwrot to i tak wyjdą na plus.
  • Odpowiedz
@Herubin: To może być całkiem spory procent kupujących, szczególnie właścicieli starych konsol. Śledziłem kilka wątków gdzie wypowiadali się gracze z UK i ludzie są po prostu ostro wk*rwieni. Ja gram na Xbox series X, grafika i fabuła dla mnie są ok ale... fizyka aut i postaci to jest dramat, AI nie istnieje, tego patchami nie połatają.
  • Odpowiedz