Oceny na poziomie 9/10, 200 nagrod, eksperci vlogowi wypowiadajacy sie mega pozytywnie na temat tej gry, czy uzytkownicy wykop pl, niczym psychofani broniacy tytulu, redow i smiejacy sie z konsol. Ale tak szczerze, czy ta gra sie czyms broni? Czy ma jakies elementy, ktore az wnosza ja na wysokosc jaka sa oceny rzedu 9/10, czy nawet 10/10? Czy moglby mi ktos wymienic rzeczy, ktore wyrozniaja Cyberpunk od innych rowniez wysoko ocenianych gier. Co ma cyberpunk, czego nie maja gry z.ocena 8/10? Ogladajac kilka h stremow, na pierwszy rzut oka widac ze fizyka jest straszna, sandbox to fikcja, ai i algorytmy to jest nieporozumienie, feeling strzelania kiepsko, zero aktywnosci i rzeczy dodatkowych, brak multi, fabula i postacie takie sobie, night city puste i w sumie nie zapada w pamieci (za 2 miesiące juz nikt nie bedzir o nim pamietsl), klimat gry jakis tski no nie czuje tego, a jestem fanem pierwzzego bladerunnera, zawsrtos ok 40% tego co obiecywali tworcy, masa bugow i glitchy, gra wyglada.jak z gazetki, plus problemy z optymalizacjai td itd. Ogolnie same minusy, procz grsfiki i muzyki, no ale w dzisiejszych czSach to nie moze byc fundament do oceny.Wiec pytam o elementy i rozwiazania, ktore nie tylko definiuja takie wysokie oceny recenzentow, ale tez opinie wykopkow, ze gra sie bardzo dobrze i za 2 miechy bedzie lux hehe
@Wolodyjowski po 10 godzinach grania jedynym wytłumaczeniem dla mnie jest to, ze recenzje zostały kupione, nie potrafię znaleźć innego logicznego wytłumaczenia ocen 9-10/10
@Wolodyjowski 9/10 jest na kredyt, z ilością bugów i niedoróbek na dzisiaj to góra 5/10. Ale powiedz mi jak masz czuć klimat, feeling strzelania czy miasto zapada w pamięć jak sam nawet nie zagrałeś, a imo te rzeczy im najlepiej wyszły.
Gra powinna zostać wstrzymana w sensie sprzedażowym, wycofać z obiegu, na 100 % wersje ps4 i xbox one, i nakuać patche. Gram na PC, nie jest dobrze. Czy włączam na Uber/wysokie czy na niskie/srednie jest to samo a to już kura coś znaczy. Skoro PC ogarnia Uber/wysokie i ciśnie w okolicy 30 fps, za chwile przełączam na niskie/średnie i przyrost fps jest na poziomi max 5. Zrobić z Grą to
@kocur30: nie wiem co ci aż tak bardzo leży w modelu jazdy, strzelania czy grafiki, bo niczym się dosłownie nie bronią, poza oprawą audio.
Samo teksturowanie, jeśli o grafikę chodzi, to momentami dramat. Nie wiem co tam się u nich #!$%@? w zespole, ale jednocześnie mi szkoda upadłej "legendy" i śmiesznie na raz. A. Samo miasto też wygląda na martwe. Gdzie te obiecane tabuny ludzi i żywe miasto? Poza paskudnym oskryptowaniem
#cyberpunk2077 #cyberpunk #gry #pytaniedoeksperta #cdprojekt #cdprojektred
Samo teksturowanie, jeśli o grafikę chodzi, to momentami dramat. Nie wiem co tam się u nich #!$%@? w zespole, ale jednocześnie mi szkoda upadłej "legendy" i śmiesznie na raz. A. Samo miasto też wygląda na martwe. Gdzie te obiecane tabuny ludzi i żywe miasto? Poza paskudnym oskryptowaniem