Aktywne Wpisy
2076 +175
Dziś o 8 wpada szef do biura i oznajmia, że za 2 tygodnie przyjeżdża główny właściciel całej firmy (700 osób pod sobą) i mamy chodzić jak w zegarku plus, że będę popijawa w piątek wieczorem i każdy ma się stawić i wypić kieliszek z bosem.
Mówię do niego, że ja nie piję i się zaczęło... "od kielicha się nie umiera a mamy nowy kontrakt na stole", "boss nam organizuje imprezę a ty
Mówię do niego, że ja nie piję i się zaczęło... "od kielicha się nie umiera a mamy nowy kontrakt na stole", "boss nam organizuje imprezę a ty
xarcy +135
#ukraina #niewyjadajrolnikom
1. Bądź polskim wąsatym wsiurem i miej ból dupy o konkurencję
2. Zablokuj transport owoców na granicy
3. Poczekaj aż maliny spleśnieją i wpuść transaport
4. Opublikuj zdjęcia spleśniałych malin
5. Zrób Polsce opinię pomagierów putina w świecie
6. Idź do kościółka się pomodlić w niedzielę
7. Kwiiiik
1. Bądź polskim wąsatym wsiurem i miej ból dupy o konkurencję
2. Zablokuj transport owoców na granicy
3. Poczekaj aż maliny spleśnieją i wpuść transaport
4. Opublikuj zdjęcia spleśniałych malin
5. Zrób Polsce opinię pomagierów putina w świecie
6. Idź do kościółka się pomodlić w niedzielę
7. Kwiiiik
Nowe, nie znałem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gonciarz #bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek
Piękny gest, nawet jeśli ktoś jest antyliferem to nie powinien się w żaden sposób do tego przyczepić.
@extra_virgin: Myślę że jakby zebrał wszystkich lewaków to by się w sumie 200 iq uzbierało.
Nauka jest obojętna na rzeczy aksjologiczne, więc czerpanie wartości i poglądów z samej nauce jest co najwyżej śmieszne.
Nauka jest obojętna na rzeczy aksjologiczne, więc czerpanie wartości i poglądów z samej nauce jest co najwyżej śmieszne.
Wiadomo. Najlepsze wartości ma biblia. Kto by tam chciał czerpać poglądy z nauki. No chyba że akurat pasuje do światopoglądu
"Jeśli mężczyzna znajdzie młodą kobietę, - dziewice niezaślubioną - pochwyci ja i śpi z nią, a znajdą ich , odda ten mężczyzna, który z nią spał, ojcu młodej kobiety pięćdziesiąt syklów srebra i zostanie ona jego zoną. Za to że jej gwałt zadał, nie będzie jej mógł porzucić przez całe życie"
Pwt 22: 28-29
Z nauki nie wynikają żadne zasady, ona nie posiada żadnych wartości. Opisuje jedynie rzeczywistość taką jaką ona jest.
Biblia nie jest księgą naukową, opisuje pewne relacje i daje wskazówki życiowe np jak 10 Bożych przykazań.
@extra_virgin: http://www.biblia.start24.eu/131-Zadoscuczynienie-za-rozpuste-gwalt-Pwt-22-28-29.html
Śmieszy mnie to, jak ktoś próbuje przytaczać cytaty z Biblii i interpretować je z poziomu aktualnej kultury.
Mam trochę inne zdanie na temat kogo łatwiej manipulować