Wpis z mikrobloga

Ostatnio miałem w pracy do czynienia z takim starszym typem, 50 60 lat i raptem wypala do mnie "czy pan już po ślubie?". Ja mówię nieee, proszę pana, dziewczyny teraz mają takiego wymagania... Typ tak pokiwał smutno głową "noo mój syn już ma 33 lata i też z nikim się nie związał". Mam wrażenie, że może to samo usłyszał od syna i szukał potwierdzenia obecnej sytuacji na rynku matrymonialnym od kogoś obcego.

#przegryw
  • 11
  • Odpowiedz
@ramionko: nie ma żadnego sporu. Załóż konto na tinderze i znajdziesz sobie kogoś w 10 minut, chyba że oczywiście masz nieracjonalne wymagania. Dla porównania załóż potem konto jako przeciętny facet i zobacz ile par uzbierasz w ciągu kilku dni. Tinder to oczywiście skrajny przykład, ale pokazuje jaka panuje obecnie sytuacja na rynku matrymonialnym, także poza nim.
  • Odpowiedz
@ramionko: coo? Sama jesteś nietrafiona xD. Dobrze, że kobiety nie chcą się ruchać. "Typy" lajkują bo ze 100 zalajkowanych dostanie może 5 par. Kobiety dla odmiany mogą wybierać kogo chcą i jak dadzą w prawo to mają prawie pewniaka że będzie para. W ogóle nie masz pojęcia o czym piszesz.
  • Odpowiedz